Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. április 15.

Videó: Segítő beszél a sikertelen újraélesztésről - mindent megtettek, hogy a férfi élhessen még

A 23 éves fiatalember, Csonka Attila fejében meg sem fordult, hogy ne menjen oda a földre roskadt idős férfihez. Mindent megpróbáltak az élete megmentése érdekében, de nem jártak sikerrel.

Ahogyan arról tegnap beszámoltunk egy iratok nélküli férfi vesztette életét Szombathelyen, a Szófia utcában. (A rendőrségnek időközben sikerült azonosítania az elhunytat.) A szemtanúk szerint a férfi leszállt a kerékpárjáról, majd összeesett. Másodperceken belül két autó állt meg mellette és a két sofőr odasietett a bajba került emberhez, hogy segítsenek neki. Először stabil oldalfekvésbe helyezték, majd amikor a gyenge pulzusa megszűnt az egyik sofőr megkezdte az újraélesztést.

 
Videónkban Csonka Attila, egy 23 éves egyetemista mondja el, mi történt a szombathelyi hídon. A fiatalember még soha nem volt hasonló szituációban, de egy pillanatra sem fordult meg a fejében, hogy ne menjen oda laikusként és ne próbáljon segíteni.
 
DSC_6395
 
A videó végén néhány ember számára megrázó hangfelvétel hallható. Egy középkorú férfi az egyik közeli ház kapujából nézte végig a küzdelmet az idős férfi életéért. Amikor a mentők letakarták a holttestet, az életmentők sikeréért messzebbről szorító férfi teljesen összeomlott. Később beszéltünk vele, még akkor is sírva mondta el, miért viselte meg ennyire az általa  korábban soha nem látott férfi halála.

Rosszul lett a kerékpáros, már nem tudták megmenteni az életét Szombathelyen




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.