Barion Pixel

Impresszum

  • Kiadja: 112 Emergency Press Hírügynökség Kft. Minden jog fenntartva.
  • Főszerkesztő: Tánczos Mihály ( )
  • Kiadó: 112 Emergency Press Hírügynökség Kft., 9700 Szombathely, Horváth Boldizsár krt. 28.
  • Szerkesztőség: Szombathely, Fraknó u. 18.
  • Telefon: 30/90-10-655, 94/785-194
  • Levelezési cím: 112Press Hírügynökség - 9701 Szombathely, Pf.: 390.
  • Általános információ:
  • Hír, fotó:
  • Facebook: http://www.facebook.com/112press
  • Youtube: http://www.youtube.com/112press

A 112press.hu oldalon található tartalom a 112 Emergency Press Hírügynökség szellemi tulajdona. A fényképek és videók túlnyomó részét a 112Press készítette, minden más esetben feltüntetjük a forrást és ugyanezt várjuk el másoktól is.
Anyagaink - beleértve a szöveges tartalmat, fénykép-, audio- és videofelvételeket - kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a 112Press Hírügynökség engedélyével történhet. Külön köszönjük azoknak a szerkesztőségeknek, akik ezt a kérést betartva korrekt módon jelzik a forrást anyagaink felhasználásakor!

A 112Press Hírügynökség anyagait előzetes értesítés nélkül felhasználhatják az alábbi szervezetek sajtószolgálatai:  Országos Mentőszolgálat, rendőrség, büntetés-végrehajtás, katasztrófavédelem, Magyar Honvédség, IPA.

Magánszemélyektől annyit kérünk, hogy a fotók, videók megosztásakor lehetőség szerint tüntessék fel a forrást. Felvételeinkre nem helyezünk el látható vízjelet, mivel mi magunk sem vagyunk hívei a képeken virító logóknak, neveknek.

Cikkeinkben a kezdetektől fogva kerüljük a szenzációhajhász, kattintásvadász elemeket. Nem veszünk át híreket más hazai és külföldi oldalakról csak azért, hogy látszólag több anyagunk legyen.

Számunkra fontos olvasóink véleménye. Sok más lappal ellentétben nem töröljük a minket érintő kritikai megjegyzéseket Facebook oldalunkról, illetve a 112Press oldalának hozzászólásai közül. 2017.01.10.-ig összesen két felhasználót tiltottunk le, ebből az egyik pénisznövelőt reklámozott, a másik pedig terrorizmussal összefüggésbe hozható anyagokat posztolt.

Felhasználóinktól minden esetben azt kérjük, hogy emberi hangon, vulgáris szavak mellőzésével szóljanak hozzá anyagainkhoz.

A kezdetektől fogva tartjuk magunkat ahhoz, hogy "nem adjuk ki informátorainkat". A 112Press eddig egyetlen rendőrségi ügyben sem nevezte meg az információ forrását, rendőrségi kihallgatáson sem. Ezt leszámítva a tőlünk telhető maximális módon segítjük a hatóságok munkáját a tudomásunkra jutó bűncselekmények felgöngyölítésében.