Barion Pixel

Közlemények

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ...

Lopott Nissanból repült ki és fejre esett az ittas férfi...

2024. március 13.

Lopott Nissanból repült ki és fejre esett az ittas férfi Csipkereken - vádat emeltek ellene

Az autóban hagyott indítókulcs csábította kalandra a férfit 2023. júniusában. A lopott autóval balesetet szenvedett és mivel nem használta az övét kizuhant a járműből és egy szemtanú elmondása alapján az arcára érkezett. Mentőhelikopter szállította kórházba. Túlélte, most vádat emeltek ellene.

tovább 0

Kétszáz forintot akart szerezni játékpisztollyal - Letartóztatásba...

2024. február 22.

Kétszáz forintot akart szerezni játékpisztollyal - Letartóztatásba került a férfi

A férfi hétfőn egy fegyvernek látszó tárggyal ment oda a gyorsétterem teraszán egy nőhöz és harapnivaló helyett pénzt akart szerezni. A nő nem adott neki, a férfit elfogták és ma elrendelték a letartóztatását.

tovább 0

Sportedző bántalmazott és szégyenített meg gyerekeket - vádat...

2024. február 19.

Sportedző bántalmazott és szégyenített meg gyerekeket - vádat emeltek ellene

Az egyik bántalmazott gyermek kórházi ellátásra szorult az edzőtáborban elszenvedett bántalmazás miatt, de az edző lelkileg is abúzálta a rá bízott kiskorúakat. A megszégyenítésbe más sportolókat is bevont a vád szerint.

tovább 0

Újabb szén-monoxid érzékelő szólalt meg Szombathelyen - a tűzoltók...

2024. február 14.

Újabb szén-monoxid érzékelő szólalt meg Szombathelyen - a tűzoltók műszere is kimutatta a gázt

Több mint ezer CO-detektort osztott ki a Szombathelyi Önkormányzat a bérlakásokban élőknek és pénzvisszatérítéssel támogatják a lakástulajdonosok eszközbeszerzését is. Ennek is köszönhető, hogy néhány naponta valós riasztásokhoz vonulnak a szombathelyi tűzoltók.

tovább 0

Idős embereket vertek át halálos betegségekkel az egészségnapnak...

2024. február 14.

Idős embereket vertek át halálos betegségekkel az egészségnapnak nevezett rendezvényeken - többen letöltendőt kaptak

Gyógyulást ígértek a kamu teszten halálos betegségekkel diagnosztizált betegeknek az álorvosok a termékbemutatókon, de ezért az ijedt vendégeknek mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk. A bíróság az I. rendű vádlott mellett további tizenhárom vádlottat ítélt -többök között- végrehajtandó szabadságvesztésre. A tizennégy végrehajtandó szabadságvesztésre ítélt...

tovább 0

Sínekre tévedt a sötétben és elakadt egy taxi Sopronban - egy eladó...

2024. február 14.

Sínekre tévedt a sötétben és elakadt egy taxi Sopronban - egy eladó hívta az átjáróban kihelyezett  veszélyhelyzeti számot

Az éjjel-nappali bolt eladója azonnal hívta a GYSEV által kihelyezett táblákon látható számot, a vasúttársaság forgalomirányítója pedig azonnal leállította a forgalmat Sopron és Baumgarten között. A tanulságos eset még decemberben történt.

tovább 0

Közismert férfit akart megölni egy helyben szintén sokak által...

2024. február 14.

Közismert férfit akart megölni egy helyben szintén sokak által ismert nő és a szeretője Szombathelyen - vádat emeltek ellenük

A nő az alvó férjét akarta megöletni a szeretőjével, de a fojtás miatt felébredő férfi keményen ellenállt. Az emberölési kísérletnek szemtanúja volt a pár gyermeke is, akit az anya bezárt a gyerekszobába, nehogy az akkor már súlyosan sérült apja segítségére siessen. Vádat emeltek a nő és a szeretője ellen.

tovább 0

A később megütött kalauz védte a kisgyermekes nőt az erőszakos...

2024. február 13.

A később megütött kalauz védte a kisgyermekes nőt az erőszakos férfitől a vonaton

Az agresszív utas először azt kifogásolta, hogy az ismerősét megbüntették, mert nem volt jegye, majd erőszakosan udvarolni kezdett egy számára szimpatrikus, kisgyermekes nőnek. A kalauz viszont a nő segítségére sietett, ezért később az utas tarkón vágta. Letöltendőt is kaphat.

tovább 0

Időben jelezte a szén-monoxidot egy érzékelő Szombathelyen

2024. február 09.

Időben jelezte a szén-monoxidot egy érzékelő Szombathelyen

Nem vaklárma miatt vonultak a tűzoltók egy családi házhoz Szombathelyen. A szén-monoxid érzékelő jól vizsgázott, a szakemberek kimutatták a lakás levegőjében a mérgező gázt. A városban az összes önkormányzati bérlakásba kerül detektor, de saját tulajdonú lakáshoz is jelentős visszatérítéssel lehet beszerezni az előírásoknak megfelelő készüléket.

tovább 0

Harcjármű érkezik a Haladás Sportkomplexum parkolójába – tüzéreket...

2024. február 06.

Harcjármű érkezik a Haladás Sportkomplexum parkolójába – tüzéreket toboroznak Tatára

Többek között egy PzH2000-es önjáró löveget nézhetnek meg az érdeklődők február 7-én a szombathelyi Haladás Sportkomplexum parkolójában, ahol a Magyar Honvédség toboroz az „Embert a vasra” kampány keretében.

tovább 0
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ...