Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. január 14.

Rosszul lett a sofőr, 350 métert haladt a szántóföldön az Opel - mentés közjátékkal

Bükről tartott Csepreg irányába egy Opel, amikor az autót vezető férfi rosszul lett a volánnál. Az autó kb 350 métert haladt irányítás nélkül, a szántóföldön. A műszaki mentést kisebb közjáték zavarta meg, amikor az egyik megállított autóból trágár szavakkal illették a tűzoltókat.

Frissítés: A sofőr kórházba szállítást követően elhunyt.

Korábban írtuk: Szerencsére volt szemtanúja annak, amikor az Opel egy jobbra ívelő kanyarban lehajtott az útról, majd lassítás nélkül behajtott egy szántóföldre Bük közelében.  A szemtanú tárcsázta a segélyhívót.

Hosszan haladt a szántóföldön az Opel

 
Mint kiderült, az autó vezetője rosszul lett a volánnál és nem tudta irányítani a járművet. A pályaelhagyásnál a férfi nem szenvedett sérülést és az autó sem rongálódott meg komolyabban.
 
Csepregi tűzoltók érkeztek a helyszínre
 
A mentők stabil állapotban szállították kórházba a férfit.
 
A sofőrt kórházba szállították
 
Terepjáró vontatta ki az Opelt
 
A személyautó messze állt meg az úttól és az autómentő nem tudott volna bejárni érte. Információink szerint csepregi polgárőr érkezett egy Mitsubishi terepjáróval és kivontatta az Opelt az útra. A műszaki mentésben és a helyszín biztosításában csepregi tűzoltók segédkeztek.
 
Terepjáró vontatta vissza az útra az Opelt

 

 
Egy autóvezető lef***szopózta a tűzoltókat
 
A jármű úttestre vontatásánál a tűzoltók egy rövid időre megállították a forgalmat, mivel a terepjárónak lendületből kellett visszatérnie az úttestre. Egy autó vezetője nem értette, mit jelent az úton álló, lámpájával köröző tűzoltó és elhajtott mellette, majd az "Állj meg!" kiabálásra megállt.
 
-Ne a másik irányba villogtass, ha akarsz valamit, f**szopó! - szólt ki valaki az autóból, ami megalapozta az egy perccel későbbi konfliktust is, amikor az autó vezetője elindulás után kikiabált a tűzoltónak:
 
-A fa***szopó k*a anyádat!!
 
A sofőr azonban kicsit elszámolta magát.
 
-Állítsátok meg! - kiabált előre a tűzoltó, mire négy kollégája eleget tett a kérésnek. A következő másodpercekben sikerült tisztázni a "félreértést" és az autóban ülők már lényegesen kisebb magabiztossággal folytatták az útjukat.
 
DSC_6557
Kérjük mondja el a véleményét vonatkozó Facebook bejegyzésünknél!
 
DSC_6527
 

Rosszul lett a sofőr, szántóföldön haladt az Opel Bük közelében
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.