Barion Pixel
2016. december 18.

Száguldás végén baleset - Rosszul lett a sofőr az automata váltós autóban

Átszáguldott egy körforgalom szigetén, majd egyre gyorsulva villanyoszlopnak csapódott egy Audi Szombathelyen. A sofőr rosszul lett, lába a gázpedálra nehezedett, felsőteste a kormányra borult a felesége mellett, akinek csak pár másodperce maradt cselekedni.

Rosszul lett a sofőr, oszlopnak csapódott az Audi

A Vörösmarty Mihály utcai jelzőlámpától indult egy Audi A6 személyautó, amikor a sofőr váratlanul rosszul lett és elveszítette az eszméletét.  Az automata váltós, több mint 220 lóerős autó másodpercek alatt nagy sebességre gyorsult, amikor a vezető lába ránehezedett a gázpedálra. A jármű áthajtott a Horváth Boldizsár körút körforgalmán, majd a 11-es Huszár úton folytatta a száguldást.

Rosszul lett a sofőr, oszlopnak csapódott az Audi

Az utasülésen a sofőr felesége ült, aki próbálta menteni a helyzetet, és úgy kormányozni az autót, hogy ne okozzon másnak kárt. A jármű  több táblát kidöntött, majd megcsúszott és egy beton villanyoszlopnak ütközött, ami a földre zuhant. Az Audiban ülő nő megsérült, férje öntudatlan állapotban került kórházba.

Ezen a körforgalmon szágoldott át az autó

Ott, ahol az Audi villanyoszlopnak csapódott karácsonyfavásárt tartottak az udvarban, emiatt sokan voltak a közelben. Szerencsére sem az autó, sem a kidöntött táblák, sem a járdára zuhanó lámpaoszlop nem okozott sérülést gyalogosoknak.

Rosszul lett a sofőr, oszlopnak csapódott az Audi

Rosszul lett a sofőr, villanyoszlopot döntött a körforgalmon átszáguldó Audi Szombathelyen
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.