Barion Pixel
Szerző: TM 2017. december 07.

Rosszul lett a sofőr, Fiatot tört össze és oszlopot döntött egy Skoda Szombathelyen

Áttért a szemközti sávba és ütközött a szemből érkező Fiattal egy Skoda a 11-es Huszár úton. A megpördülő Fiat egy Seatnak ütközött, a Skoda pedig padkára hajtott és kidöntött egy oszlopot.

DSC_5119

A balesetben a Skodát vezető asszony és a Fiatban utazó fiatalember megsérült, információink szerint sérüléseik nem súlyosak.

DSC_5122

A balesetet okozó asszony elmondta, hogy rosszul lett a volán mögött, elsötétült előtte minden.

DSC_5132

Miután kiszállt az autójából elmondta azt is a segítségére sietőknek, hogy már korábban is rosszul érezte magát, de nem állt meg, azt hitte, múló rosszullétről van szó.

Augusztusban egy teherautósofőr lett rosszul a volán mögött, miközben áthajtott egy forgalmas kereszteződésen. A férfi biztonságosan félreállt a járművével, majd mentőt hívott magához. Nem úgy, mint az a férfi, aki öt nappal később azért ült autóba, mert rosszul érezte magát és haza szeretett volna jutni. Nem jutott messzire, letért az útról és egy fa mellett elrobogva átszáguldott egy sétányon, majd bokrok között állt meg.

A tanulságot nem nehéz levonni, ha valaki rosszul érzi magát, szédül, szorít a szíve, akkor nem csak a saját testi épségét kockáztatja, amikor volán mögé ül, de a közlekedésben résztvevő többi emberét is, illetve azokat, akik egyszerűen az útvonala közelében tartózkodnak.

 
Több sofőr is okozott már balesetet ebben az utcában rosszullét miatt

Egy évvel ezelőtt, 2016. decemberében egy Audi száguldott át a körforgalom szigetén, majd egyre gyorsulva villanyoszlopnak csapódott a 11-es Huszár úton. A sofőr rosszul lett, lába a gázpedálra nehezedett az automata váltós autóban, felsőteste a kormányra borult a felesége mellett, akinek csak pár másodperce maradt cselekedni. 

Korábban egy idős sofőr kapott a szívéhez Skodájában, majd  a mostani balesethez közel egy buszmegállóba rohant az autója, ahol súlyosan megsérült egy buszra váró asszony és mentő szállította el a sofőrt és annak súlyosan sérült feleségét is.

Rosszul lett a Skoda vezetője, Fiatnak és oszlopnak hajtott a 11-es Huszár úton
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.