Szerző: 112Press 2019. november 10.

Részegnek tűnő férfi okozott balesetet Csipkereken - a rendőrség említésére elhajtott a helyszínről

Egy parkoló Mazda hátuljának ütközött egy Volkswagen a vasi településen. A balesetet okozó sofőr a rendőr szó hallatára inkább visszaült az autójába és elhajtott. A károsult lefotózta az imbolyogva távozó autót.

A csipkereki Petőfi Sándor utca szélén állt meg egy Mazda személyautó, a sofőr gumicserére érkezett. A fiatalember bement az egyik házhoz, amikor nagy csattanást lehetett hallani az utcán.
 
cs3
 
-Ismerősöm szólt, hogy menjünk ki, akkor láttam, hogy az autóm bal hátuljának hajtott neki egy autó. Csak a sofőr szállt ki, nézegette a kárt, amit okozott, de láthatóan ittas volt, dülöngélt. Egyezkedni próbált, de mondtam, hogy rendőrt hívok, korábbi rossz tapasztalatom miatt - mondta el kérdésünkre a Mazda tulajdonosa. -A sofőr erre közölte, hogy hívjak csak, majd beült az autóba és imbolyogva elhajtott. Több fényképet is készítettem, amin jól látszik a rendszám, ezt megmutattam a helyszínelőnek is. A férfi kb. 50 év körüli lehet,  normál testalkatú, kb. 170 centiméter magas, barna bőrű és biztos vagyok benne, hogy ittas volt. Talán ez volt az ok, amiért nem várta meg a rendőröket.
 
cs1
 
A Mazda tulajdonosa keserűen említette, hogy jó eséllyel futhat a pénze után. A korábbi autóját a 8-as főúton törte totálkárosra egy másik jármű, miután már fél perce állt, várva arra, hogy balra kanyarodhasson. Akkor még a rendőrök kiérkezése előtt megérkezett sok családtag a másik autóshoz, akik azonnal ellátták "jogi tanácsokkal" a balesetet okozó sofőrt, mit kell mondania, amivel a másik félre hárítja a felelősséget. Azonban a mese nem jött be, a helyszínelőnek elég volt ránézni a hosszú féknyomra, ahhoz, hogy tudja, nem történhetett úgy a baleset, ahogyan azt előadták.
 
cs4
 
A mostani esetnél van, aki felismerni vélte a balesetet okozó sofőr autóját, hozzátéve, hogy ha az volt az okozó, akire gondol, akkor tőle nem tudják elvenni a vezetői engedélyét, mert nincs neki.

cs2
 
A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást közúti baleset okozása miatt, de információnk szerint a rendszám alapján járőrök mentek megkeresni a balesetet okozó sofőrt és az autóját.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.