Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Főügyészség / Fotó, videó: 112Press 2019. november 05.

Előzetesbe került a halálos balesetet visszaeső ittas sofőrként okozó vasi férfi

A fának ütközve szétszakadó VW utasa meghalt Vasasszonyfánál. Az autóból kirepülő ittas sofőr megúszta a balesetet. Nem az első alkalommal vezetett alkoholos befolyásoltság alatt, most előzetesbe tették.

A Szombathelyi Járási Ügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki ittasan fának ütközött Tömörd közelében, a múlt csütörtökön hajnalban.

A megalapozott gyanú szerint a férfi közepes fokban ittasan közlekedett Vasasszonyfa irányába, amikor megcsúszott a járművel egy enyhén balra ívelő kanyarban.

v_06a

A személygépkocsi letért a jobb oldali padkára, majd az árokba, ahol 100 métert sodródott, egy fának csapódott és kettészakadt.

v_03a

A jobb oldalon elől utazó sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben, hogy a helyszínen elhunyt.

v_02

Az ügyészség a szökés, elrejtőzés veszélyére tekintettel indítványozta a büntetett előéletű, visszaeső gyanúsított letartóztatását, akit korábban két alkalommal, utoljára a balesetet megelőző két hónapon belül, alkoholfogyasztást követő vezetés miatt közigazgatási bírsággal sújtottak.

A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója hétfőn az ügyészi indítvánnyal egyezően egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Nem halt meg a sofőr - Országos lap címe okozott félreértést

A mai napon akartuk megírni, hogy egy 112Press-re hivatkozó portál téves címe miatt Vas megyében sokan tényként kezelték, hogy elhunyt a vasasszonyfai balesetben autót vezető férfi is. A cáfolattal azonban elkéstünk, mivel időközben előzetesbe került a sofőr, ami elég egyértelmű bizonyíték arra, hogy életben van. Alább mutatjuk a megtévesztő című cikket. Mi biztosan nem állítottuk soha, hogy ebben a balesetben több halott lett volna.

Megtévesztő cím egy országos portálon

Meghalt a fának csapódó VW utasa VasasszonyfánálHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.