Szerző: 112Press 2020. július 05.

Opel ütközött Hyundainak Nemeskeresztúrnál a 84-es főúton

Nagyobb torlódás alakult ki a 84-es főúton a nemeskeresztúri elágazásnál, ahol vasárnap délután ráfutásos baleset történt.

A Balaton felé tartott a 84-es főúton egy Opel személyautó, amelynek a vezetője későn észlelte az előtte forgalmi okból lassító Hyundai személyautót és nekiütközött a hátuljának.
 
nemesteresztur4
 
Személyi sérülés nem történt, de sok autó elhajtott a járművek mellett, többek között az Opel mögött érkező jármű is. Úgy tudjuk, hogy a sor elején is egy Opel haladt és az autó vezetője a vasúti átkelő után hirtelen döntötte el, hogy balra akar kanyarodni.
 
nemeskeresztur1
 
Az Opel mögötti jármű és a Hyundai vezetője is erőteljesen fékezett a harmadikként érkező Opel azonban belehajtott a Hyundaiba.
 
Tetőre tette az iratokat
 
A kanyarodni szándékozó Opel vezetője megvárta a helyszínelőt, aki felírta az adatait, majd visszaadta a férfinek az igazolványát és a jármű papírjait.
 
nemeskeresztur2
 
Valamivel később a sofőr visszatért a helyszínelőhöz, hogy elkérje a dokumentumokat. Az eltűnt papírok rejtélyét az Opelben utazó gyermek oldotta meg, aki az árokparton megtalálta a fontos iratokat.
 
Az autó sofőrje idegességében a tetőre rakta ezeket, majd elfelejtette levenni indulás előtt.
 
Folyamatosan cirkál "a kék Skoda" a 84-esen
 
Az általunk néhány napja bemutatott jelöletlen rendőrségi Skoda folyamatosan cirkál a 84-es út vasi szakaszán. Sopron és a Balaton között ma is nagy a forgalom, a rendőrautóból pedig a kirívó szabálytalanságot elkövető járműveket rögzítik, amiket parkolóhelyekre, öblökbe terelnek.
 
borgata
 
Második képünkön a borgátai elágazónál szabálysértőket váró rendőrök láthatók. A látottak alapján nem a gyorshajtás lett a mai leggyakoribb szabálysértés, mivel a tömött kocsisorokban nehezen lehet száguldozni. "Necces" balesetveszélyes előzésekből azonban mi is többet láttunk.
 
r

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.