Szerző: 112Press 2019. június 10.

A 84-es mellett hagyták a roncsot - még nem hordták szét a VW-t Nemeskeresztúrnál

Április 11-én számoltunk be egy balesetről, ahol tartályautó hajtott ki egy utánfutós VW elé a 84-es főúton, Nemeskeresztúr közelében. A Volkswagen totálkárosra törött és már két hónapja ott áll a 84-es út szélén.

 
Videónk április 11-én készült, azóta már kizöldültek a fák és a Volkswagenből is eltűnt néhány dolog. Például a fa kormány, vagy a használható kerék. A roncs nagy része azonban ott virít a nagy forgalmú 84-es főút mellett.
 
Két hónapja áll a roncs a 84-es főút mellett
 
Ez több szempontból sem jó. Balesetveszélyes, mert aki először látja esetleg ráfékez, megáll, hogy megnézze a roncsot, feltételezve, hogy egy másodpercekkel korábban történt eset nyomait látja. Lehet, hogy valaki van a roncsban, akinek segítségre van szüksége? Ez teljesen normális reakció, de könnyen ráfutást idézhet elő, ha valaki hirtelen próbál megállni.
 
Két hónapja áll a roncs a 84-es főút mellett
 
Másrészt a rendszeresen arrafelé közlekedőkben immunitást vált ki a roncs látványa, megszokják, hogy ott van és más helyszíneken sem biztos, hogy eszükbe jut, hogy az talán nem egy régi roncs az árokban, hanem egy friss baleset eredménye.
 
Két hónapja áll a roncs a 84-es főút mellett

A két hónapja ott heverő roncs úgy tűnik nem kell a tulajdonosának, a megoldás viszont akkor sem az, hogy ott hagyják az út mellett szétrohadni. Némi pozitív jel, hogy két hónap alatt nem hordták még szét az autót idegenek.

Két hónapja áll a roncs a 84-es főút mellett

Bízunk benne, hogy az autó hamarosan eltűnik az út széléről és nem egy erdő mélyén végzi, hanem megfelelő helyre, pl. bontóba, vagy roncstelepre kerül.

Két hónapja áll a roncs a 84-es főút mellett

Volkswagen elé kanyarodott tartályautó a 84-es főúton, NemeskeresztúrnálHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.