Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. július 27.

Öt autó ütközött Zsédeny közelében a 84-es főúton - négyen megsérültek

Mentőhelikopter is érkezett a baleset helyszínére, de végül nem volt rá szükség. A mentők három embert szállítottak kórházba a figyelmetlenségből bekövetkező baleset helyszínéről.

Hegyfalu felé tartott a 84-es főúton egy lengyel rendszámú Volkswagen személyautó, amelynek sofőrje későn észlelte az előtte lassító, megálló autókat. A sofőr már hiába fékezett, belehajtott egy honfitársa által vezetett VW-be.
 
 
A szendvics közepébe egy magyar rendszámú Opel került, ami egy osztrák rendszámú Nissannak ütközött, végül egy német rendszámú Opel állította meg a kocsisort.
 
DSC_6543
 
A balesetben négyen megsérültek, az elsődleges adatok alapján senki sem súlyosan. Egy ember saját felelősségére a helyszínen maradt.
 
DSC_6542
 
A mentés idejére teljes útlezárás lépett életbe az érintett útszakaszon, majd rendőri irányítás mellett félpályán haladhatott a forgalom. Több kilométeres torlódás alakult ki mindkét irányban.
 
DSC_6557
 

A baleset helyszínén tábla figyelmezteti az autósokat a fokozottan "balesetveszélyes útszakaszra", azonban itt nem az út minősége okozza a balesetveszélyt, hanem a figyelmetlen járművezetők. Több súlyos és halálos kimenetelű balesetről is tudósítottunk már innen.

DSC_6545

Öt autó ütközött Zsédeny közelében a 84-es főúton




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.