Barion Pixel
2018. szeptember 12.

Forgalommal szemben haladt a Hyundai, körforgalomban ütközött az ittas sofőr

Ittasan, forgalommal szembe hajtott be a körforgalomba, balesetet okozott, majd elhajtott egy férfi Szombathelyen. Összetört autójával nem jutott messzire a baleset helyszínétől.

2018.09.12.Szombathely

Ittas férfi hajtott be a 87-es főút szombathelyi szakaszának egyik körforgalmába, forgalommal szembe egy egyirányú utcából. A Hyundai sofőrje a körforgalomban ütközött egy tehergépjárművel. Az ütközés után a Hyundai sofőrje megkérdezte a vétlen felet, hogy megsérült-e, majd amikor nemleges választ kapott elhajtott. Az Iveco vezetője hiába mondta, hogy ne menjen el, hívjanak rendőrt. Az ittas sofőr összetört járművével körülbelül 150 métert haladt a 87-es főúton a Söptei út irányába, amikor az autó két első kerekének defektje megállította.

2018.09.12.Szombathely

Információink szerint a balesetet okozó férfi rosszul lett a volánnál, mivel olyan betegségben szenved, amire nem ihatna alkoholt. A férfit a mentők kivizsgálásra kórházba szállították, a baleset során nem sérült meg.

2018.09.12.Szombathely

A helyszínelés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat a 87-es főút érintett szakaszán.

2018.09.12.Szombathely

BMW tolta össze a kocsisort Szombathelyen, kedden este

Egy Fiat akart balra kanyarodni a Dolgozók útjáról, ezért megállt a szembejövő forgalom miatt, mögötte egy Ford érkezett, ami szintén megállt, de a harmadikként érkező angol rendszámú BMW vezetője már nem tudott lelassítani és a Ford hátuljának ütközött, amit az elöl álló autónak lökött. A baleset helyszínén a Fiat szabályosan kanyarodott volna balra.

2018.09.11.Szombathely BMW

A balesetben nem sérült meg senki.

Forgalommal szemben haladt a Hyundai, körforgalomban ütközött az ittas sofőr




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.