2017. december 27.

Elhunyt a 12 éves sérült - Úttesten tántorgó ittas gyalogos miatt rántotta félre a kormányt a sofőr

A Jánosháza felé tartó német rendszámú Hyundai vezetője későn vette észre a sötétben a főúton botorkáló ittas embert, félrerántotta a kormányt és egy mély árokba csapódott a 84-es főúton, Duka közelében.

Frissítés: a baleset egyik súlyos sérültje, egy 12 éves lány a kórházban elhunyt. Az életéért már a helyszínen is sokáig küzdöttek a mentők, de akkor még sikerült stabilizálni az állapotát. A német rendszámú autóban utazók egy vasi fürdőből indultak hazafelé.
 
DSC_4785
 
Korában írtuk
 
A Hyundai vezetője későn vette észre a sötétben a 84-es főúton  botorkáló ittas embert, félrerántotta a kormányt, hogy ne üsse el, de az autó emiatt letért az útról és árokba csapódott.
 
A balesetben ketten súlyosan megsérültek, őket sárvári tűzoltók szabadították ki a roncsból. A sofőr nem sérült meg , egyik utasa könnyű sérüléssel úszta meg a balesetet.
 
DSC_4789
 
A továbbra is az úttesten lófráló ittas embert ezután egy Mercedes kisbusz elsodorta, emiatt ő is megsérült és bár sérülése nem súlyos, de sokáig fekve maradt. Emiatt többen azt hitték, hogy komolyabb baja esett, esetleg már nem is él.
 
DSC_4809
 
A baleset körülményeit igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálják, a helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon.
 
DSC_4790_resize

 

A Katasztrófavédelem közleménye

A baleset a főút Duka és Kissomlyó közötti szakaszán történt. Több ember megsérült.
Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy gépkocsi szerda délután Vas megyében, a 84-es főút Duka és Kissomlyó közötti szakaszán. A balesethez a sárvári hivatásos és a jánosházi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

Úttesten tántorgó ittas gyalogos miatt súlyos baleset Dukánál, a 84-esen 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.