Barion Pixel
2017. december 17.

Vízilabdás fiatalokkal borult fel egy Hyundai Sorokpolány közelében

A Rábahídvég felől érkező Hyundai megcsúszott egy jeges szakaszon, áttért a szemközti sávba, majd visszasodródva árokba csapódott és felborult. Az autót egy fa állította meg.

A Baranya megyéből érkező személygépkocsiban négyen utaztak, közülük három tizenéves vízilabdázó. Őket mentővel kivizsgálásra Szombathelyre szállították. Úgy tudjuk, könnyű hámsérüléseket szenvedtek a biztonsági övektől. A fiatalok és kísérőjük az üléseikbe szorítva maradtak a tetejére fordult autóban.
DSC_5891

-Havas területről indultam reggel, óvatosan vezettem. A biztonsági öv bekapcsolása nem volt kérdés, én csak akkor indulok el, ha mindenki bekapcsolta az övet - mondta el az autót vezető hölgy, aki szintén horzsolásokkal úszta meg a balesetet. -Az egyenes szakaszon 90-nel haladhattam, amikor hirtelen megcsúszott az autó. Nagyon nagy szerencse, hogy senki nem jött szembe.
 

DSC_5880

A borulásnál és ütközésnél megrongálódott jármű ajtajai tökéletesen nyílódtak és záródtak, így a vasvári tűzoltóknak nem kellett feszítő-vágó berendezést használniuk.

DSC_5895


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.