Szerző: TM Videó: Pintér Patrícia 2018. október 13.

Intézetből szökött fiatalok lopták el a Gércénél lekapcsolt francia rendszámú Audit

Rendőrök kényszerítettek megállásra egy francia rendszámú Audit a 84-es főúton, Gérce közelében, az autóban ülőknek pedig esélye sem volt menekülni.

Számos pletyka látott napvilágot a 2018. szeptember 20-án a Vas megyei Gércénél megállásra kényszerített francia rendszámú Audival kapcsolatban. Hallottuk, olvastuk, hogy migránsok, drogcsempészek, a francia idegenlégió zsoldosai, börtönből szökött rabok utaztak az autóban. A szóbeszédek közül az utolsó állt legközelebb a valósághoz.
 
 
A rendőrök által körülvett autóból valóban két embert vittek el bilincsben, majd több órás helyszínelés kezdődött a 84-es számú főúton. Kérdéseinkre a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől kaptunk választ, akitől megtudtuk, hogy a két magyar állampolgár -egy fiatalkorú fiú és egy 19 éves fiatalember - az EMMI Debreceni Javítóintézet Nagykanizsai Telephelyéről szökött meg egy nappal korábban. A két gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás.
 
Gérce közelében állították meg a rendőrök a lopott Audit
 
A fiatalokat kihallgatásukat követően fogva tartási helyükre visszavitték a rendőrök.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.