Barion Pixel
Frissítve: 2013. augusztus 10.

Halálos baleset Gércénél - Fának csapódott a Fiat

Letért az útról és fának csapódott egy Fiat szombaton délelőtt Gérce közelében, a 84-es úton. Az anyósülésen ülő férfi a helyszínen meghalt, hárman megsérültek.

fanak_csapodott_a_fiat_meghalt_a_ferfi_utas_a_84

Sárvár felé közlekedett egy Fiat Marea személygépkocsi a 84-es úton, amikor Gércét elhagyva eddig ismeretlen okból letért az útról, majd az oldalával egy fán megpattanva az orrával nekicsapódott egy másik fának. Az anyósülésen utazó 60 év feletti férfi a helyszínen meghalt. Három másik embert a szombathelyi kórházba szállítottak a mentők. Úgy tudjuk, a Fiat sofőrje előzésbe kezdett volna, de amikor látta a szemből érkező járművet megpróbált visszatérni a sávjába. Ekkor történt a baleset.

fanak_csapodott_a_fiat_meghalt_a_ferfi_utas_a_844

Egyelőre nem lehet tudni, van-e köze a balesethez, de az tény, a rendőrök az autó első értékelhető nyomát egy mezőgazdasági út mellett találták meg, a 84-es főút közepén. Az út ezen szakasza sárral szennyezett az innen kikanyarodó munkagépek miatt. A rendőrök a kórházban kihallgatják a járművet vezető hölgyet, aki további részletekkel szolgálhat majd a baleset körülményeivel kapcsolatban. Az ütközés időpontjában a megye ezen területén helyenként ködfoltok alakultak ki, így a felhordott sár is lehetett nyálkás, csúszós.


fanak_csapodott_a_fiat_meghalt_a_ferfi_utas_a_843
A sárfelhordás miatt várhatóan külön eljárás is indul. A helyszínelés idején fél pályán haladhatott a forgalom. A baleset körülményeit igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.

fanak_csapodott_a_fiat_meghalt_a_ferfi_utas_a_845

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.