2014. november 03.

Postásautó csapódott kukoricaföldre Gércénél

Padkára hajtott, majd lerobogott az útról egy postásautó hajnalban, Gérce közelében, a 84-es főúton. A jármű felborult, vezetője megsérült a balesetben.

Sárvár felé tartott egy postásautó hétfőn hajnalban. Gérce közelében egy balra ívelő kanyarban a jármű padkára hajtott, vezetője pedig elvesztette uralmát a jármű felett, ami áttért a szemközti sávba, majd az útról lehajtva felborult és kukoricaföldre csapódott. A teherautó vezetője megsérült, a mentők kórházba szállították. A baleset idején köd volt az érintett szakaszon.

 

 

A jármű postai küldeményeket szállított, ezek azonban nem szóródtak szét, mivel dobozokban és konténerekben voltak, így egyben csúsztak ki a boruláskor. A Magyar Posta több járművet is küldött a helyszínre, ezekbe rakták át a szállítmányt.

A helyszínelés és műszaki mentés idején félpályán haladhatott a forgalom.

A teherautó padkára futott

Ismételten, sokadszorra hívjuk fel az autóvezetők figyelmét, hogy baleseti helyszínek mellett óvatosan hajtsanak el. Most is volt olyan járművezető, aki lassítás nélkül, kilencvenes tempóval akart elhúzni a mentésben résztvevők mellett, hiába figyelmeztették a sofőröket már messziről a villogó fények.

Kapcsolódó képgalériák

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.