2018. június 02.

Beszorult a sofőr a fák közé csapódott Mercedesbe Gércénél

A 84-es főútról hajtott szántóföldre, majd fák közé egy Mercedes, aminek sofőrjét tűzoltók szabadították ki a járműből. Az autót az útról egyáltalán nem lehetett látni.

Jánosháza irányába tartott egy Mercedes a 84-es főúton, aminek sofőrje előzni próbált, viszont már az ő járművét is előzte egy motor. A Mercedes vezetője megijedt és lekormányozta az útról az autót, körülbelül 150 métert robogott egy szántóföldön, majd egy erdős részen a fák közé csapódott. Az autó kitört egy fát és egy másiknak ütközve állt meg.

2018.06.02.Gérce

A kocsit egy középkorú nő vezette, aki megsérült és beszorult, a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki és adták át a mentőknek. Információink szerint a nő könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet, kivizsgálásra szállították kórházba.

2018.06.02.Gérce

Az autót egy Manitou munkagép emelte ki a fák közül, hogy az autómentő elszállíthassa. A műszaki mentés idején félpályán haladhatott a forgalom.

2018.06.02.Gérce

A balesetnek szerencsére volt szemtanúja, aki látta berobogni a Mercedest a fák közé és hívott segítséget. A roncsot a 84-es főútról egyik irányból sem lehetett látni, a sofőr pedig beszorult az autóba és a telefonját is csak utólag találták meg a bokrok alatt. Ha senki sem látta volna becsapódni az autót a fák közé, a sofőr nagy valószínűséggel sokáig a roncs foglya lett volna.

2018.06.02.Gérce

 

Beszorult a sofőr a fák közé csapódott Mercedesbe GércénélHozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.