2017. augusztus 06.

Öt jármű ütközött a 84-esen Gércénél - négyen megsérültek

Két német, egy lengyel és két magyar autó karambolozott a 84-es főúton, Gérce és Káld között. Teljes útzár mellett zajlik a helyszínelés. A balesetben résztvevők egyelőre maguk sem tudják, ki kivel ütközött.

Négy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a 84-es főúton. Egy lengyel család három tagja kórházba került, egy sérült lábú német férfi saját felelősségére a helyszínen maradt.

DSC_8710

Egyelőre nem tisztázott, hogyan, milyen sorrendben ütköztek az autók. Többen teljesen különbözőképpen írták le a balesetet, de nem azért, mert félre akarnak vezetni bárkit is, hanem mert egy pillanat alatt történt az egész és idő sem volt megfigyelni, mi történt.

DSC_8704

A nyomok alapján valószínűsíthető, hogy a Jánosháza felé tartó német rendszámú kisteherautó rohant bele az előtte forgalmi okból fékező, szintén német rendszámú személyautóba, amit egy magyar autónak lökött, ami a baleset előtt vészfékezett az előtte lassító, megálló autó miatt. A kisteherautó az ütközés után áttért a szemközti sávba, ahol ütközött a szemből érkező lengyel rendszámú autóval, majd egy magyar rendszámú járművel is.

DSC_8716

A balesetben szendvicsbe került német autó eddig tisztázatlan körülmények között a sor elejére került, ezért először nem volt világos, ő kivel ütközhetett, amikor az eleje és a hátulja is összetörött, miközben a mögötte álló, törött hátuljú autó eleje sértetlen volt. Az is kavarodást okozott, hogy a balesetet okozó kisteherautóhoz hasonló érkezett szemből is, ami miatt az egyik sofőr azt gondolta, hogy a szemből érkező került az árokba.

 

Négy személyautó és egy kisteherautó ütközött a 84-esen, Gérce közelében
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.