Barion Pixel
2018. augusztus 26.

Egy halottja és öt sérültje van a gércei balesetnek

A Sárvár felé tartó Fiat eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba és félfrontálisan ütközött a szemből érkező Toyotával. A Fiat vezetője a helyszínen meghalt.

 
 
Egy jól belátható szakaszon történt baleset a 84-es főúton, Gérce közelében. Egy szombathelyi fiatalember vezette azt a Fiat személyautót, ami a szemközti sávba áttérve fékezés nélkül félfrontálisan ütközött egy érkező Toyotával.
 
DSC_5714
 
A Fiat vezetője belehalt sérüléseibe, három utasa közül kettő beszorult a roncsokba, egy pedig ki tudott szállni. A Toyotában utazók a tűzoltók segítsége nélkül is kijutottak a járműből.
 
DSC_5713
 
Információnk szerint a baleset egyik szemtanúját annyira megviselte az eset, hogy nem tudta elmondani, mi zajlott előtte percekkel korábban.
 
g4
 
A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárta a rendőrség,a forgalmat elterelték. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.
 
DSC_5710
A Fiat utasai kempingezésből tartottak hazafelé, a Toyotában utazók pedig Balaton közeli lakhelyükre mentek volna vissza.
 


A Fiat több helyen erősen rozsdás volt, ez nagyban hozzájárult a gépkocsi szükségesnél nagyobb mértékű roncsolódásához.
 
DSC_5727

Halálos baleset Gércénél - Fiat ütközött Toyotával




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.