Szerző: Győri Járási Ügyészség 2019. szeptember 24.

Idős osztrák férfiakat kopasztott meg egy prostituált Sopronban

A megélhetését tiltott kéjelgésből biztosító, harmincöt éves nő a tavalyi év második felében Sopronban három idős osztrák férfitől is elvette az értékeit, majd az egyik megszerzett bankkártyával pénzt is vett le az egyikük bankszámlájáról. Összesen 1.130.541 forint kárt okozott, mely nem térült meg.

A Győri Járási Ügyészség vádiratának tényállása szerint az elkövető mindhárom sértettel különböző áruházi parkolókban találkozott.

A kép illusztráció Forrás nakedsecurity.sophos.com

Az első sértettől az autóban eltöltött együttlét alatt tulajdonította el a pénztárcáját, majd az együttlétet megszakítva, sietve távozott onnan. A második sértett esetében a nő az autó jobb hátsó üléséről azonnal kivette a férfi kabátját a benne lévő értékekkel együtt, amint a sértett kinyitotta az autóját és beült a volán mögé. A harmadik férfi autójából a nő az együttlét után vette ki az értékeket tartalmazó kabátot. Ezt követően a kabátban lévő bankkártyát használva készpénzhez is hozzájutott a nő.

Az ügyészség az elkövetőt négy bűncselekménnyel, három rendbeli minősített lopással és egy rendbeli információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettével vádolja. A büntetési tétel a halmazati szabályokra tekintettel négy és fél évig terjedő szabadságvesztés.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.