Barion Pixel
Frissítve: 2013. július 10.

Prostituáltakra csapott le a rendőrség egy zalai night clubban

Szórakoztatáson kívüli szexuális szolgáltatást nyújtottak a magyar lányok.

Használt- és bontatlan óvszerek, szamurájkard, baseball-ütő, terhességi teszt – néhány tárgy a Zala megyei Lentiben lefoglalt tárgyak közül, amelyek a rendőrségi asztalon sorakoztak. A rendőrök szeptember 7-én ütöttek rajta a 86-os főút közelében működő night club-on, amit egy Vas megyei házaspár üzemeltetett. (Meg nem erősített információink szerint egy Szombathelyhez közeli faluban lakik a pár.)

A rendőrök „megfelelő létszámban” érkeztek és az emeleten aktus közben találtak egy magyar lányt és egy külföldi férfit. A kihallgatások és az adatgyűjtés során kiderült, hogy a bárban talált magyar nők bejelentett alkalmazottak, konzumhölgyek voltak, akiknek a feladatuk a vendégek szórakoztatása. Az éjszakai bár jellegéből adódóan 22-6 óra között dolgoztak, 500 forint feletti órabérért. A jelenléti ívet is példásan vezették. Ezen felül szállást és étkezést is kaptak a lányok. Mindannyian aláírtak egy nyilatkozatot, miszerint csak zuhanyzós sztriptízben működnek közre, szexuális szolgáltatást nem nyújtanak. Amennyiben mégis, azért vállalják a felelősséget és az alkalmi munkavállalásuk azonnal megszüntetésre kerül.

A bár kialakításánál azonban gondoskodtak róla, hogy a 20 euróba kerülő zuhanyzós sztriptíz után a vendégek ne csak hideg víz alatt hűthessék le szenvedélyüket. A zuhanyzók mellett a szobákban zajlottak az aktusok, immáron 60 euró díjért, amit a recepciósnál lehetett rendezni, ezután adta oda a szobakulcsot. Azt nem tudjuk, hogy a recepciós fogadott-e reklamációkat, de a panaszkönyv helyett vélhetően előbb előkerült volna a pult alatt tárolt baseball-ütő és szamurájkard. A bevételről csak napi elszámolás készült egy irkára, a rendőrök a korábbi napok, hetek összesítését nem találták meg. A lányok a bevégeztetett menetek után is jutalékot kaptak.

A razzia során előállított prostituáltak magyarok voltak, míg a vendégek külföldiek. Videónkban is jól hallatszik, hogy a rendőrök az ilyen helyen meglehetősen kétértelmű „álljon fel!” felszólítás után szláv nyelven is megkérik a vendéget, hogy tápászkodjon fel. Ellenállást senki nem tanúsított, de értelme sem lett volna. Az üzemeltetőn és a feleségén kívül a pultos, hat konzumlány és kilenc vendég tartózkodott a clubban a késő esti órákban. A rendőrség bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt helyszíni szemlét tartott, mely során a több, a bűncselekményhez köthető bizonyítékot -feljegyzéseket, a konzumhölgyek tevékenységének nyilvántartását, használt óvszereket, szexuális segédeszközöket, síkosítókat stb. foglaltak le.

A kihallgatott vendégek nem titkolták, hogy szexuális szolgáltatásokért tértek be a klubba. A konzumhölgyek közül is többen tettek részletes vallomást. A rendőrség az eljárás során beszerzett személyi és tárgyi bizonyítékok alapján a klub két üzemeltetőjét és a pultos férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. A bíróság ezzel egyetértett, azonban a gyanúsítottak előéletére tekintettel elegendőnek találta a két üzemeltető házi őrizetének és a pultos lakhelyelhagyási tilalmának elrendelését. Az ügyben a Lenti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bordélyház fenntartásával elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt indított büntetőeljárást.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.