Szerző: 112Press 2021. május 24.

Holttestet találtak egy szombathelyi lakásban

Helyszínelők érkeztek hétfőn délután egy szombathelyi lakáshoz. Információnk szerint nem merült fel az idegenkezűség gyanúja.

Holtan találtak lakásában egy középkorú férfit hétfőn délután a szombathelyi Pázmány Péter körúton. A férfi nem természetes halállal halt meg.

Információnk szerint először mentők érkeztek a földszinti lakáshoz, majd később az orvosi ügyelet autója mellett rendőrségi helyszínelők is megérkeztek, 16 óra körül pedig a halottszállító is megállt a kilencemeletes épület mellett.

Az orvosi ügyelet autója a rendőrségi helyszínelőkkel együtt érkezett

Lapunknak egy házban lakó asszony elmondta, hogy a középkorú férfi egy szombathelyi gyárban dolgozott. Szombaton látta utoljára, amikor munkából érkezett haza a férfi. Az asszonyhoz rendőrök csengettek be hétfőn délután, ekkor tudta meg a halálhírt.

A férfi néhány hónapja elvesztette egy közeli hozzátartozóját és egyedül élt a lakásban. Ennek ellenére a házban lakó asszony nem vett észre rajta semmi olyasmit, ami aggodalomra adott volna okot.

Úgy tudjuk, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel az esettel kapcsolatban. A férfi önkezével vetett véget az életének.

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 

Lelki segély telefonszám: 116-123

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.