Szerző: 112Press 2021. május 02.

TEK akció Szombathely belvárosában - bűnügyi helyszínelők érkeztek egy lakáshoz

A Széll Kálmán utcába érkezett az elmondások alapján legalább hat civil jellegű TEK-es jármű, majd terrorelhárítók rohantak meg egy lakást, ahová ezután bűnügyi helyszínelők érkeztek

Egyelőre nem tudunk részleteket a vasárnap reggeli akció hátteréről. A TEK járművei az egyirányú Széll Kálmán utcában a menetirány szerinti bal oldalon álltak meg, majd a rendőrök berohantak az egyik társasházba.
 
-Reggeliztünk, amikor ütemes dörömbölést hallottunk, majd felhangzott az erélyes felszólítás, hogy itt a rendőrség, fegyvertelenül jöjjenek elő - mondta egy asszony, aki a szomszéd lépcsőházban lakik. - Először azt hittem, hogy valahol a televízió szól, de ahhoz túl valóságos volt.
 
Bűnügyi helyszínelők érkeztek a TEK távozása után az első emeleti lakáshoz
 
A TEK egy első emeleti lakásba hatolt be, de nem tudjuk, találtak-e ott valakit.
Minőségi adathordozók brutál jó áron!
-Nagyon gyorsan lezajlott az egész, talán három percig voltak bent. Hirtelen azt sem tudtuk, mi történik. Beszaladtak, nem sokkal később meg már jöttek ki - elevenítette fel egy teraszon ülő férfi, aki azt is hozzátette, hogy az elvonuláskor két TEK-es elnézést tőlük a kellemetlenségért és további szép napot kívánt.
 
A fém ajtó nem állította meg a TEK-et
 
Beszéltünk házban lakókkal is, akiknek fogalmuk sem volt, mi történhetett. Szóba került, hogy korábban lányokat futtatott valaki, illetve hónapokkal ezelőtt eltűnt egy vadászfegyver. Tudomásuk szerint az érintett lakásban albérlők laknak, nem ismerik őket, de az elmondások alapján nem volt velük probléma.
 
TEK akció helyszíne volt a szombathelyi Széll Kálmán utca
 
A lakásban bűnügyi helyszíni szemle kezdődött, a folyosó bejáratánál rendőr posztol.
 
Címlapképünk illusztráció, egy másik Vas megyei helyszínen készült.
 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.