Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. február 12.

Halottat találtak Gércén egy korábban leégett melléképületben - bűnügyi helyszínelők vannak a helyszínen

Pénteken hajnalban riasztották a tűzoltókat egy melléképület tűzhöz Gércén a Dózsa telepen. A holttest aznap délután került elő.

Frissítés: A rendőrség nem sokkal 23 óra előtt vonult le a helyszínről.

A haláleset helyszíne, Gércén

Arról nincs információnk, hogy a holttest már a hajnali tűznél is a romok között volt, vagy esetleg később került a feltalálási helyére?

Holttest került elő a kiégett házrészből, Gércén

A helyszíni szemle -7 fokos hidegben zajlott. A helyiek tényként kezelik, hogy a házban lakó, 60 év feletti férfi holtteste került elő.

Tűzoltók távoznak az éjszakai szemle után

Korábban írtuk: Információink szerint pénteken délután a területre érkező hozzátartozók egy holttestet találtak a romok között.

g_2a

Meg nem erősített információink szerint a házban élő középkorú férfit találták meg. A helyszínre, a Dózsa telep szűk utcájában bűnügyi helyszínelők érkeztek. A házat nem lehet megközelíteni.

g_3a

Beszéltünk több gérceivel akik biztosra mondták, hogy a házigazda holttestét találták meg a melléképületben.

g_6a

Beszéltünk egy közelben lakó férfival is, aki már a kijárási korlátozás ideje után szólt rá a háza mellett hangosan vitatkozó férfira, aki egy, a szemtanú által nem ismert nővel vitatkozott. A hangoskodó és a jelek alapján erősen ittas férfi bocsánatot kért a ricsajért. A közelben lakó ekkor látta utoljára élve.

A Katasztrófavédelem korábbi közleménye a tűzesetről

Családi ház mögé épített melléképület égett Gércén, a Dózsa telepen pénteken hajnalban. A sárvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral láttak neki a tűz eloltatásnak, valamint a szomszédos épületből egy propán-bután gázpalackot is kihoztak, amelyet hőhatás nem ért. 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.