Szerző: 112Press 2020. október 11.

Frissítés: Megtalálták az idős asszonyt elütő, majd a helyszínről elhajtó piros Ford vezetőjét

Nagyon sokan próbáltak segíteni a szombathelyi helyszínről elmenekülő sofőr megtalálásában. Két órával a baleset után már megvan a segítségnyújtás nélkül elhajtó gépjárművezető. Köszönjük olvasóinknak a sok hasznos információt!

Frissítés: A rendőrség megtalálta a piros Fordot és később a sofőrjét is. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani olvasóinknak a hathatós segítségért! Élő bejelentkezésünket és ezzel a felhívást két óra alatt 36 ezren látták és nagyon sokan próbáltak segíteni a sofőr megtalálásában. Nagy köszönet illeti a szemtanúkat is, akik nem csináltak úgy, mint ha semmit sem láttak volna, hanem pontos adatokkal segítették a rendőrség munkáját. Az élő bejelentkezésünket eltávolítottuk.
 
Korábban írtuk: A szombathelyi Bem József utcában húzódott öbölbe egy Nissan, hogy a vezető mögött ülő 75 év körüli asszony kiszállhasson. Ekkor ütötte el egy érkező Ford. A gyalogost elütő sofőr a baleset után nem sokkal elhajtott a helyszínről.A balesetnek több szemtanúja is volt.
 

 

 
Az egyik szemtanú kérdésünkre elmondta, hogy az ütközés pillanatát és előzményét nem látta, a fékcsikorgásra és hangos puffanásra fordult hátra. Ekkor látta az autó mellett elhajtó tűzpiros járművet és  a Nissan alá beeső asszonyt.
 
bj2a
 
A férfi úgy ítélte meg, hogy a Ford el akar hajtani a helyszínről, ezért elé állt és megállította, majd mondta a kissé furcsán viselkedő sofőrnek, hogy elütött valakit.
 
bj1a
 
A Ford vezetője kiszállt és a szemtanúk elmondása alapján billegő járással odament a Nissanhoz és váltott pár szót az autónál lévőkkel, majd visszament az autójához, azzal az ürüggyel, hogy félreáll az útból.
 
bj3a
 
A korábban említett szemtanú próbált szólni egy járművezetőnek, hogy álljon a Ford elé, nehogy elhajtson, de ezzel elkéstek, a férfi beült a Fordba és a Rohonci út felé elviharzott.
 
bj4a
 
A szemtanúk pontos rendszámot tudtak adni a rendőröknek, akik keresik a helyszínt segítségnyújtás nélkül elhagyó autóvezetőt.
 
 
Információink szerint a földre zuhanó idős asszony nem szenvedett súlyos sérülést. A Ford jobb oldalán az egyik szemtanú szerint betört a szélvédő, mások viszont csak hátulról látták az autót, így ezt nem tudták megerősíteni.
 

Szeptember 4-én a Paragvári utcában történt hasonló baleset. Ott a sofőr később feladta magát.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.