Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. április 23.

Szabálytalan autós sodort el szabálytalan gyalogost Csepregen - vasi esetek

A menetiránnyal szembe leparkoló sofőr gyorsan meg akart fordulni az úton, de nem számított az úttesten átlósan átszaladó gyalogosra.

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Csepregen, a Rákóczi Ferenc utcában.  Információnk szerint egy munkásokat szállító jármű állt meg szabálytalanul, szembe a forgalommal egy élelmiszerbolt előtt, amíg a  járműből valaki beszaladt vásárolni.  A sofőr ezután vissza akart fordulni az úton, de elsodorta az úttesten űátlósan, a bolt felé szaladó gyalogost.

A csepregi baleset helyszíne

 
A szintén szabálytalan gyalogos elesett és könnyebben megsérült, a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.
 
Opel koccant Renaultnak Szombathelyen
 
Kisebb koccanás történt a Szent Márton utcában, de mivel a felek a belső sávban álltak, így kisebb torlódás alakult ki. Személyi sérülés nem történt.
 
Kisebb koccanás a szombathelyi Szent Márton utcában
 
Lerobbant busz okozott torlódást a Bartók Béla körúton
 
Rendőrök irányították a forgalmat csütörtökön délután a szombathelyi Bartók Béla körúton, a Haladás Sportkomplexum mellett. A Rohonci út felé tartókat a Szűrcsapó utcába terelték be, egy lerobbant ARC csuklós busz miatt.
 
Lerobbant csuklós autóbusz a Bartók Béla körúton

Ismét nagy, fekete füstoszlop
 
Kőszegről jeleztek tüzet egy elhagyott gyárterületről. Szombathelyről is indultak tűzoltók, de őket félúton visszafordították, mert kiderült, hogy guberálók égettek kábelt egy gödörben. A kőszegi tűzoltók egy sugárral eloltották a tüzet.
 
Délután egy szombathelyi hipermarket tűzjelzője is riasztott, de rövid idő alatt kiderült, hogy nincs tűz a bevásárlóközpontban.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.