Barion Pixel
Szerző: TM 2016. február 29.

Gázolás a gyalogátkelőhelyen - tragikomikus közlekedési szituációkkal

Az idős asszonyt egy Ford gázolta el egy kijelölt gyalogátkelőhelyen, Szombathelyen. Súlyos sérüléssel került kórházba. Közben a helyszínelés alatt a járművezetők és a gyalogosok is kitettek magukért, nem éppen pozitív értelemben.

Kijelölt gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy asszonyt Szombathelyen

A Perint híd irányából érkező Ford kisáruszállító a Kunc Adolf utcai kereszteződést elhagyva elgázolta a Szent Gellért utcai kijelölt gyalogátkelőhelyen átkelő idős asszonyt, aki az aszfaltra zuhant és az elsődleges adatok alapján súlyosan megsérült.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Az elgázolt asszony súlyosan megsérült

A kitárt karú, állandóan kocsi elé lépő rendőrt nehezebb kikerülni, de nem lehetetlen

A rendőrség a helyszínelés ideje alatt elterelte a Hunyadi út felé tartó forgalmat, ami némi bonyodalmat okozott néhány járművezetőnél. Ezúttal is voltak, akik nem értették, mit akar a velük szembe néző, kitárt karú rendőr, illetve az sem esett le nekik, miért mutat a kezével két mellékutca felé, amikor ők egyenesen akarnak menni. Egy hölgy - hátsó ülésen két gyerekkel - ezt frappánsan próbálta megoldani azzal, hogy nagy ívben kikerülte a rendőrt, aki érthetetlen módon továbbra is próbált a kocsi elé kerülni. A nő végül rájött arra, hogy mit szeretnének tőle, meghallgatta a korholást, majd megfordult és elhajtott.

A hölgy nem tuda kikerülni a rendőrt, mert az elé ugrott

A férfiakkal sem volt jobb a helyzet. A Károly Róbert utca felől érkező sofőr azt rögtön megértette, hogy nem kanyarodhat rá a Szent Gellért utcára, így aztán gázt adott, hogy a Kunc Adolf utca felé folytassa útját, így aztán pont elé hajtott a Szent Gellért utcából a Károly Róbert utcába kanyarodó autónak. A koccanás elmaradt, de az arcok nem éppen emelkedett gondolatokról árulkodtak.

Ez most komoly? - olvasható ki a rendőrnő mozdulatából, miután a bámészkodó autós egy másik elé hajtott

Egy kerékpáros érdeklődve állt meg a kereszteződésben, majd amikor felmérte, hogy gázolás történt, akkor nagy hangon kifejtette, hogy ezek a fuvarozók csak mennek, mint az állat és nem csoda, hogy ez a vége. Amikor befejezte a tartalmas monológot mérgesen nyeregbe pattant és elé tekert a szabályosan bekanyarodó autónak. "Neked is a ku*a anyádat!" - üvöltötte még be a felhúzott ablakon keresztül az utastérbe, majd eltekert a Diófa utca felé.

Ne felejtsük el a gyalogosokat sem, akik közül sokan az utcán zajló eseményeket figyelték átkelés közben, ami kihatott a sebességükre is. A személyes kedvencünk az az idős asszony volt, aki két perc alatt háromszor kelt át ugyanazon a gyalogátkelőhelyen úgy, hogy végig a helyszínelést nézte. A harmadik átkelésnél meg is állt az úttest közepén, kitekeredett nyakkal. "Menjen már át, kérem!" - szólt oda neki a rendőr, mire sebes léptekkel, sértődött arccal eltipegett.

Gyalogátkelőhelyen gázolták el az idős asszonyt Szombathelyen 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.