Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. szeptember 19.

Villáminterjú egy kisfiúval, aki előtt autók ütköztek Rátóton

A fiú a 8-as főúton szeretett volna átkelni és ahogyan anyukájától tanulta, megállt, amíg nem tartotta biztonságosnak az átkelést. Ugyan mindkét irányban megállt egy-egy autó, de érkezett egy harmadik is...

Videónkban a baleset szemtanúja szólal meg, azaz az a fiú, aki az átkelésre várakozott. A gyalogos nagyon megijedt a csattanáskor.
 

 
A fiú jól döntött, amikor a két megálló autót látva nem indult el azonnal, mivel az érkező Volkswagen sebességét túl nagynak találta ahhoz, hogy az megálljon a kijelölt gyalogátkelőhely előtt.
 
ratot2
 
Nem is állt meg, a VW egy Mercedesnek ütközött, amit átlökött a gyalogátkelőhely túloldalára. A balesetben senki sem sérült meg, a VW-t vezető fiatalember elismerte felelősségét a balesetért.
 
ratot3
 
A férfi fél órát várakozott a csákánydoroszlói kamionbaleset helyszíne előtt, majd elhajtott az összetört roncs mellett. Azt a ráfutásos balesetet figyelmetlenség okozta. Néhány perc múlva a VW ütközött a Mercedessel.
 
 
ratot1
 
Az utóbbi sofőrje hallotta a híreket és kikerülte a csákánydoroszlói balesetet. Rátóton azonban az ő autója is összetört.
 
ratot4
 
A Volkswagen sofőrjét plusz kár is érte. Táskáját most először a szélvédő mögé tette le, az ütközéskor a táska betörte a szélvédő üvegét.
 
ratot5

(A kiskorú fiúval édesanyja beleegyezésével beszélgettünk.)

címkék: rátót 8-as főút

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.