Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. február 08.

Ráfutás után alakult ki nagy dugó Szombathelyen - Toyota hajtott Daewoonak

Egy ember megsérült, két gyereket pedig megfigyelésre szállítottak kórházba Szombathelyen, egy ráfutásos baleset után.

A belváros felé tartó Toyota gépjármű vezetője későn vette észre az előtte forgalmi okból lassító Daewoo-t és nekiütközött az autónak, amit egy VW-nek lökött.

DSC_9950

A balesetben a Daewoo egyik utasa könnyebben megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Ugyanebben az autóban ült két gyermek is, a mentők őket is be akarták ültetni a mentőautóba, a szülők azonban tiltakoztak ez ellen, mert szerintük a kicsiknek semmi baja nem esett. (Az autóban nem volt gyerekülés, vagy ülésmagasító.)

DSC_9985

Végül a gyerekeket elvittk kivizsgálásra és a kedélyek is csillapodtak.

Történt egy másik koccanás is a Zanati út felé tartó oldalon, de a felek meg tudtak egyezni, így nem torlaszolták el a maradék utat.

DSC_9971

A forgalom rendőri irányítás mellett zajlott, a jelzőlámpáknál azonban majdnem történtek újabb koccanások, amikor a rendőr sürgetőleg jelezte, hogy nézelődés helyett haladni kellene, az autóvezető pedig szembesült azzal, hogy piros a lámpa és a fékbe taposott. (Rengetegszer leírtuk már, a rendőr utasítása felülírja a jelzőlámpát és a táblát is.)

DSC_9969

Újabb balesetforrást jelentettek a gyalogosok, akik nem is figyeltek a rendőrökre, ők akkor indultak, amikor zöldre váltott a lámpa, függetlenül attól, hogy éppen busz, vagy személyautó elé lépnek le a zöldnél.

Ráfutás után nagy torlódás Szombathelyen, a Szent Márton utcában




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.