Szerző: 112Press 2019. április 30.

Ráfutás miatt torlódás a 86-oson - Fiat hajtott VW-be

A Körmend felé tartó Fiatot vezető fiatalember későn észlelte az előtte balra kanyarodási szándékkal álló VW-t és belehajtott az álló autóba. Sérült nincs, nagyobb torlódás alakult ki az érintett szakaszon.

A Szombathely felől érkező Volkswagen személyautó vezetője balra akart kanyarodni egy családi házhoz a 86-os főútról, Szombathely közelében. A sofőrtől megtudtuk, hogy a világítása és irányjelzője működött és a felezővonalra húzódva megállt a szemből érkezők miatt.
 
DSC_7481
 
A mögötte érkező Fiat vezetője azonban ezt nem vette észre és nekiütközött a VW-nek, amit jócskán előre lökött, de szerencsére nem egy szemből érkező járműnek.
 
DSC_7487
 
A baleset után néhány másodperccel egy mentőautó érkezett a helyszínre, a személyzet megvizsgálta a két sofőrt, de szerencsére sérülés nélkül  megúszták az ütközést.
 
DSC_7482
 
A Fiat vezetője elismerte felelősségét a balesetért. Ezen az útszakaszon több ráfutásos baleset, illetve borulás történt az elmúlt időszakban, így az út melletti ház tulajdonosa már ismerősként köszöntött minket.
 
DSC_7493
 
A forgalmat a műszaki mentésig rendőrök irányították, torlódás alakult ki az érintett szakaszon.
 
DSC_7477
 

Ráfutásos baleset Szombathely határában - Fiat ütközött VW-nek
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.