Szerző: 112Press 2019. május 03.

Frissítve: Hétgyermekes anyát ölt meg a saját fia Káldon - videóval

A munkanélküli G.K. éjszaka szúrta le édesanyját és 15 éves öccsét, miközben kisebb gyerekek is aludtak a házban. Helyszíni tudósításunk.

Frissítés 19.00
 
Több olvasónk is jelezte, hogy reggel 6:40 és 8 óra között láttak egy úton gyalogló férfit, halálfejes pólóban, furcsa mozgással, pl. Tokorcs környékén. Ez is megerősíti a korábban írtakat, miszerint a fiatalember gyalog menekült el a helyszínről.
 
Anya és valószínűsíthető gyilkosa, a saját fia
 
Úgy tudjuk, hogy a fiatalember olcsón beszerezhető, ám rendkívül pusztító herbált, vagy megtévesztő nevén biofüvet fogyasztott korábban. Ez többnyire ismeretlen összetételű szintetikus kábítószer.
 
Az emberöléssel gyanúsított férfit furcsa figurának írták le Káldon
 
Frissítés 12:00
 
Zuhogó esőben tart a helyszínelés Káldon. A ház közelében nagy vérnyom volt az aszfalton, arról azonban kiderült, hogy egy elgázolt macska vére.
 
kald_21
 
A faluban többen is meséltek a fekete ruhás fiatalemberről, akinek már a mozgásában is volt valami fenyegető. Néhány hete egy ablakot is betört, mert egy lány visszautasította a közeledését. A lány apja feljelentést tett a rendőrségen. Ezután a fiatalember beugrott a kertjükbe és a gyerekeket ijesztgette. Az apa szeretné, ha visszaállítanák a polgárőrséget a településen.
 
DSC_7848-1840x1228
 
Az italboltban kiderült, hogy a férfi rendszeresen bejárt a kocsmába, de mindig üdítőt ivott. Korábban többször elvitték gyógykezelésre, volt, amikor rendőri segítséggel szállt csak be a mentőbe, de napokon belül visszatért.
 
A leszúrt édesanya és élettársa karácsonykor

Most azonban azt tervezte az édesanyja, hogy elmegyógyintézetbe küldi a fiát. Elképzelhető, hogy ez váltotta ki az agressziót a fiúnál. Az sem kizárt, hogy a késelés után gyalog menekült el a férfi és gyalog tette meg az utat az elfogása helyszínéig.

Információnk szerint a tettes 15 éves öccsének sérülése nem súlyos.

 
Korábban írtuk:
 
Hét gyermekes családanyát gyilkolt meg a saját fia a Vas megyei Káldon csütörtökön éjszaka.
 
Információink szerint a 20 éves G. K. egy késsel leszúrta az édesanyját, és megsebesítette 15 éves fiútestvérét, G. R. -t. A férfi ezután elmenekült, a rendőrök később elfogták.
 
 
A káldiakat megdöbbentette, de nem lepte meg az eset. Akikkel beszéltünk azt mondták,  hogy borítékolható volt a tragédia. G.K. nem dolgozott, azonban kábítószerre elő "kellett" teremtenie a pénzt, emiatt családtagjaival többször volt konfliktusa.
 
k7
 
A helyiek elmondása alapján Tatabányáról Káldra költözött a fiú nagymamája is, de az unoka több alkalommal "földhöz vágta" a nagyanyját, aki el is költözött a házból.
 
k4
 
G.K.-t ijesztő figuraként írták le, aki szeretett kötözködni. Többször előfordult, hogy az úttestről sem volt hajlandó félreállni az autók elől és az egyik sofőrt késsel fenyegette, amikor ezt szóvá tette.
 
Halálos késelés Káldon
 
A férfi másik szokása az volt, hogy éjszaka a játszótéri padon aludt és egy anyukát szintén késsel fenyegetett meg, amikor szólt neki.
 
IMG_20190503_130023-1280x960
 
Információink szerint G.K. pszichiátriai kezelés alatt áll, többször volt már gyógykezelésen, de mindig hazaengedték. Közvetlenül a gyilkosság helyszíne mellett van a káldi óvoda bejárata, amit a rendőrség szintén lezárt, ma nem mehettek óvodába a kicsik. Úgy tudjuk, a gyilkosság időpontjában az elkövető legtöbb testvére otthon volt, így 1 és 8 éves gyermek is. A legnagyobb testvére a fővárosban él.
 
k11
 
A család Tatabányáról költözött Káldra egy másik házba, a jelenlegi otthonukba fél éve költöztek. A káldiaktól megtudtuk, hogy a meggyilkolt édesanya (Zs.) előző nap az iskolai Anyák napja ünnepségen vett részt, ahol nagyon sírt, majd gyorsan el is ment az ünnepség végén. A helyiek elmondták, hogy kedvelték az asszonyt és megdöbbentette őket a halála.
 
Halálos késelés Káldon
 
A káldiak attól tartanak, hogy a 20 éves tettest büntethetőséget kizáró ok  (pl. elmebetegség miatt) néhány éven belül kiengedik.
 
k1
 
A bűnügyi helyszínelés cikkünk megjelenésekor még tart, védőruhás rendőrök mozognak a családi házban.
 
k12
 

Emberölés Káldon - anyját és testvérét szúrta le az őrjöngő 20 éves
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.