Szerző: 112Press 2018. november 19.

Késelés Egyházashollóson - súlyosan megsérült a megszúrt férfi

Információnk szerint életveszélyes sérüléseket szenvedett hétfőn reggel valaki az egyházashollósi Kossuth utcában. A mentők szúrt sérüléssel szállították kórházba az illetőt.

Információnk szerint életveszélyes sérüléseket szenvedett hétfőn reggel egy asszony férfi Egyházashollóson. A mentők szúrt sérüléssel szállították kórházba az illetőt.
 
A rendőrség megerősítette információnkat, miszerint valaki életveszélyesen megsérült, azonban ennél többet nem tudhattunk meg az esetről, így azt sem tudjuk, hogy elfogták-e a késelőt és családon belüli erőszak történt, vagy az áldozat számára ismeretlen a támadója?
 
A rendőrség kérdéseinkre az alábbi választ adta: "Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozással kapcsolatban más információt nem adhatok."
 

Frissítés: Meg nem erősített információnk szerint az asszonyt a férje a férfit az élettársa szúrta meg egy késsel. A hónap elején számoltunk be egy csipkereki esetről, ahol egy asszony a férjével veszett össze annak alkoholproblémái miatt, mire a férfi többször is megszúrta a feleségét.
 

Javítás: Sajnos a rendőrségtől nem kaptunk választ a késelés napján arra a kérdésünkre sem, hogy a megszúrt áldozat férfi, vagy nő, pedig rákérdeztünk a késelő nemére is. Telefonon és személyesen is beszéltünk helyiekkel. Végül sikerült olyan embert találnunk, aki tudott felvilágosítást adni. "A férj bántalmazta az asszonyt, aztán megszúrta" - ezt a mondatot értettük úgy, hogy a férfi szúrta meg a feleségét. A rendőrség közleménye után újból beszéltünk az informátorunkkal, aki azt mondta, hogy ő a feleségre gondolt, csak néha gyorsabban gondolkodik, mint ahogy beszél, ezért hagyhatta ki a mondatból, hogy ki szúrt. A "keveredésért" elnézést kérünk, de mindez elkerülhető lett volna, ha a kérdéseinkre hivatalos helyről válasz érkezik. Az ugyanis valószínűleg nem sérti a nyomozás érdekeit, ha a feltett kérdésünkre érkező válaszból kiderül,  hogy nő szúrt férfit.

Az eset (és kérdéseink) másnapján kiadott rendőrségi közlemény

A rendelkezésre álló információk alapján egy egyházashollósi lakos 2018. november 19-én otthonukban – szóváltást követően – egy alkalommal megszúrta élettársát. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a nőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.


Címlapképünk illusztráció.

 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.