Szerző: Vas Megyei Főügyészség /Fotó:112Press 2019. március 07.

A mentőkkel is dulakodott, miután jelezte, hogy megölte a feleségét - vádat emeltek a büki férfi ellen

Szíven szúrta a feleségét egy családi vita következtében egy büki férfi, majd bejelentette, hogy megölte az asszonyt. A nő azonban nem halt meg. A Vas Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt emelt vádat a letartóztatásban lévő férfival szemben.

A vád szerint a vádlott 2018. májusában mentőt hívott, mert a felesége nem szedte be a gyógyszereit. A helyszínre érkező mentősök és az ügyeletes orvos intézkedésre okot adó körülményt nem tapasztaltak, onnan eltávoztak.

buk2

A férj és feleség között a mentők kihívása miatt később újabb vita alakult ki, mely odáig fajult, hogy az ittas vádlott egy 20 cm pengehosszúságú késsel szíven szúrta a feleségét. A szúrás átvágta a jobb oldali emlőt ellátó verőeret és a szív jobb kamrájába hatoló életveszélyes sérülést okozott.

buk1_resize

A vádlott rögtön értesítette a mentőket és közölte, hogy megölte a feleségét.

2018.05.19.Bük

Amikor a mentőszolgálat a helyszínre érkezett, a vádlott házuk előtt a kaput elállta és felszólításra sem engedte be őket, hanem támadólag a gépkocsivezető felé indult, hogy őt megragadja és megakadályozza a bejutásban. A mentős kitért a vádlott elől, és vállával a kapu előtti füves területre lökte, így tette lehetővé, hogy bejussanak a házba és megkezdjék a sértett ellátását.

2018.05.19.Bük

A sértett életét a gyors, szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg.

2018.05.19.Bük

A Vas Megyei Főügyészség a vádlottat emberölés bűntettének kísérletével és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.