Barion Pixel
Szerző: Szombathelyi Törvényszék / 112 Press 2018. november 19.

Ítélet fegyveres rablásért és idősek kifosztásáért - a TEK fogta el a szombathelyi férfit

Fegyveres rablás és idős emberek kifosztása miatt kapott 8,5 évet a férfi, aki egy társasházban rejtőzött el az utolsó akciója után, családtagjai pedig azt állították, hogy nincs a házban. A TEK megérkezése után viszont hamar előkerült.

A harminc éves férfi 2017 januárjában besurrant a Haladás VSE könyvelő irodájába és onnan eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

DSC_5635r

Ezt követően 2017. márciusában több alkalommal az utcán kiszemelt idős sértetteket kísért a házukig, ahol a sértettek figyelmetlenségét kihasználva elvette a pénztárcájukat, egyszer pedig az utcán élettársával hangosan veszekedett és őt bántalmazta.

DSC_5518a

2017. áprilisában a vádlott arca nagy részét kapucnijával eltakarva bement egy szombathelyi dohányboltba és egy pisztolynak látszó tárggyal kényszerítette az eladó hölgyet, hogy a kasszában lévő készpénzt tegye egy nejlontáskába és azt adja át neki.

A vádlott a bűncselekményeket többszörös visszaesőként követte el.

DSC_5450

A Szombathelyi Járásbíróság a férfit valamennyi vádpontban bűnösnek találta és halmazati büntetésül 8 év 6 hónap fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte, amelybe beszámítani rendelte a 2017. áprilistól letartóztatásban töltött időt.

Az ítéletet az ügyészség tudomásul vette, vádlott és védője részben felmentésért részben enyhítésért fellebbeztek, így a döntés még nem jogerős.

Fényképeink  és videónk 2017. áprilisában, a dohánybolt kirablása után készültek

Elfogta a TEK a szombathelyi fegyveres rablás gyanúsítottját




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.