Szerző: Vas MRFK / 112Press 2017. augusztus 14.

Kerekesszékes nőtől vette el az értékeit és autót tört fel egy fiatal Kőszegen

A 23 éves fiatalember mozgalmasan indította a pénteket. Először feltört egy autót, majd egy kerekesszékes nőtől vette el az értékeit. A rendőrök még délelőtt elfogták.

Az esetről egy kőszegi olvasónktól szereztünk tudomást és rákérdeztünk a rendőrségen, történt-e ilyesmi a határmenti városban. Dr. Kazmar Enikő őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megerősítette a hallottakat és az alábbiakról tájékoztatta a 112Press-t:

A rendelkezésre álló adatok szerint egy kerekesszékben ülő helyi asszonyhoz lépett oda egy akkor még ismeretlen férfi Kőszegen 2017. augusztus 11-én hajnalban és elvitte a táskáját a benne lévő személyes iratokkal, valamint készpénzzel együtt.

Nem sokkal a fenti esetet követően egy autótulajdonos tett bejelentést arról, hogy 2017. augusztus 10- ről 11-re virradó éjjel betörték a gépkocsija ablakát Kőszegen és eltulajdonították a pénztárcáját a benne lévő személyes iratokkal és készpénzzel együtt.

A Kőszegi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. augusztus 11-én délután Kőszeg belterületén elfogták a fenti  bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves helyi férfit és megtalálták az eltulajdonított okmányokat is.

A férfit kihallgatták, vele szemben kifosztás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Címlapképünk illusztráció.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.