Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Frissítve: 2017. október 02.

Elfogták a rendőrök a szombathelyi vasútállomáson rablást elkövető férfit

A rablással gyanúsított férfi falhoz szorított egy embert és elvette a pénzét a szombathelyi vasútállomás aluljárójában szeptember 26-án.

Frissítés 2017.10.03.:

Rendőrkézre került az a 39 éves férfi, aki a megalapozott gyanú szerint kifosztott egy sárvári lakost a szombathelyi vasútállomás aluljárójában.

A rendőrök 2017. október 2-án elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 39 éves szombathelyi tartózkodási hellyel rendelkező férfit, aki 2017. szeptember 26-án 12 óra körül a megyeszékhelyi vasútállomás aluljárójába vezető lépcső falához szorított egy sárvári lakost és – annak alkoholos befolyásoltságát kihasználva – eltulajdonította a készpénzét. A nyomozók S. Norbertet gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Frissítés:

Információnk szerint a rendőrök beazonosították és elfogták azt a férfit, aki hat nappal korábban kirabolt valakit a szombathelyi vasútállomás aluljárójában. Bővebb információ egyelőre nem áll rendelkezésünkre.

Korábban írtuk:

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást folytat. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2017. szeptember 26-án 12 óra körül a szombathelyi vasútállomás aluljárójába vezető lépcsőn falhoz szorította a sértettet és eltulajdonította a nála lévő készpénzt.

Rablót keresnek Szombathelyen


A feltételezett elkövető 170 centiméter magas, erős testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék nadrágot, piros pólót, világoskék kabátot és világos színű baseball sapkát viselt.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható személyt felismeri, vagy az eset körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.