Barion Pixel
2017. október 25.

A TEK fogta el, most vádat emelnek a szombathelyi rabló ellen

Eltakart arccal, pisztolynak látszó tárggyal rabolt egy férfi dohányboltot Szombathelyen 2017. áprilisában és korábban kifosztott két embert. Most vádat emelnek ellene, fegyházbüntetést kaphat.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal az előzetes letartóztatásban lévő férfival szemben, aki 2017. áprilisában Szombathelyen kirabolt egy nemzeti dohányboltot.

A vád szerint 2017. április végén a férfi eltakarta az arca nagy részét egy fejére húzott kapucnival, bement az egyik szombathelyi dohányboltba, ahol egy pisztolynak látszó tárgyat fogott az eladóra, és felszólította őt, hogy a kasszában lévő készpénzt adja át.

DSC_5518a

A fenyegetés hatására az alkalmazott átadott 207.000 Ft-ot a vádlottnak, mely nem térült meg.

DSC_5450

A vád szerint a vádlott 2017. márciusában kifosztott két sértettet is, akik életkoruk miatt a bűncselekmény elhárítására korlátozottan voltak képesek.

DSC_5635r

A vádlott az előzetesbe vétele előtt a bíróságon.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottat fegyveresen elkövetett rablás bűntettével, kifosztás bűntettével vádolja, és a törvénnyel már többször összetűzésbe került vádlottal szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

Elfogta a TEK a szombathelyi fegyveres rablás gyanúsítottját




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.