Barion Pixel
Szerző: Baranya MRFK 2020. augusztus 11.

A TEK ment a volt feleségét késsel és maroklőfegyvernek látszó tárggyal fenyegető férfiért

A férfi többször is bántalmazta és fenyegette a volt feleségét, a telefonját összetörte és az autóját is megrongálta. A TEK-re viszont valószínűleg nem számított.

Egy pécsi nő tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy volt férje 2020. július 20-a és augusztus 9-e között a családi házukban többször bántalmazta, fegyvert tartott a fejéhez, kést szorított a torkához, a telefonját összetörte, és az autóját is megrongálta.

A TEK ment a volt feleségét fenyegető férfiért

A feljelentésben szereplő információk alapján a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozói augusztus 10-én délután a házhoz mentek, ahol a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével elfogták a 47 éves férfit. A rendőrök a férfi otthonában kutatást tartottak, majd ott egy gáz- és riasztófegyvert foglaltak le. A nő a bántalmazások során könnyebben megsérült.

Gáz-riasztófegyver és kés volt a férfinél

A férfit elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kapcsolati erőszak elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

A volt feleségét bántalmazó pécsi férfi nem számított a TEK-re

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozatává válik, Önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.