Barion Pixel
2016. augusztus 09.

Megverte volt feleségét balesete előtt az ittas férfi?

Erős fájdalmakkal érkezett egy baleseti helyszínre egy nő hétfőn este, Szombathely határában. A rendőröknek elmondta, hogy volt férje megütötte, mielőtt ittasan elvitte az autóját. A nőhöz mentőt hívtak, a férfi tagadja, hogy valaha is megütött volna egy nőt.

DSC_7367a

Mint ahogy arról tegnap beszámoltunk, kamion elejének hajtott Fiatjával egy ittas, beteg, hiányos ruházatú férfi a 86-os főúton, Szombathely határában. (Azt időközben tudtuk meg, hogy egy olyan Volvo kamiont amortizált le, amibe eddig 1,65 millió kilométert hajtottak bele gazdái, balesetmentesen.)

DSC_7350a

A zokniban vezető férfi lába saját elmondása alapján lecsúszott a pedálról, emiatt történt a baleset. Na és a négy kis üveges barackpálinka miatt, amit bánatában ivott meg. Kérdésünkre megerősítette: bal keze lebénult egy korábbi sztrók miatt, ezért is vették el tőle a jogosítványát, de mérgesen bizonygatta, hogy a balesethez ennek semmi köze, ő ugyanis fél kézzel is elvezet bárhová. A manuális sebességváltóval rendelkező autón egyébként érvényes biztosítás volt, a kamionosok szerencséjére. Mivel a férfi bal keze lebénult, ezért vezetés közben vagy a kormányt fogja, vagy sebességet vált, a kettő együtt nem megy.

DSC_7337a

A kamiont egy apa és fia vezette felváltva. Pest megyéből tartottak Olaszországba. Legutóbb Győrnél váltottak. Szombathelyen piros lámpánál álltak a 86-os és Rumi út kereszteződésében és negyedikek voltak a sorban, amikor a lámpa zöldre váltott. Néhány száz méter megtétele után csattantak az eléjük hajtó Fiattal. Arscher Sándor elmondta, a férfi sem jobbra, sem balra nem nézett, csak mereven előre és nem is ment gyorsan, emiatt arra számítottak, hogy majd megáll. Nem így történt. Fia beletaposott a fékbe, de az ütközést már nem kerülhette el.

DSC_7347a

Időközben egy hozzátartozótól megtudtuk, hogy a balesetet okozó férfi többször is azzal terrorizálta a családját, hogy majd kisétál egy kamion elé a 86-oson. Ezt a rendőrségi vérvételről visszahozott férfi meg is erősítette nekünk, amikor rákérdeztünk. A férfi azt is elmondta, hogy volt felesége kiforgatta a vagyonából, a munkahelyét is elveszítette, így ivással feledtette magánéleti problémáit. Azt azonban határozottan cáfolta, hogy megütötte volna az asszonyt.

DSC_7341a

Erre máshogyan emlékezett a volt feleség, amikor megjelent a helyszínelésnél. A rendőröknek elmondta, hogy erős fájdalmai vannak a bordáinál, mert volt férje bántalmazta, mielőtt elvitte az autót.  A rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a kórházba, ahol a nő látleletet is akart készíttetni. Az asszony egyébként már a baleset előtt felhívta a 112-őt azzal, hogy volt férje egy veszekedés után ittasan elhajtott a Fiattal és kérte, hogy állítsák meg, mielőtt kárt tesz valakiben.

DSC_7339a

Az ittasan, vezetői engedély nélkül vezető férfi ellen eljárás indult. A zoknis sofőrt rendőrök szállították haza az otthonába.

Megverte volt feleségét balesete előtt az ittas férfi?




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.