Barion Pixel
2018. július 05.

Hármas baleset okoz nagy torlódást a szombathelyi elkerülőn

Két teherjármű és egy BMW személgépkocsi ütközött a 86-os és 87-es főút közös szakszán a kámi elágazó közelében. Sérült nincs, de mindkét irányból nagy kocsisor alakult ki.

Frissítés 12:15

A helyszín rendkívül csalóka, első ránézésre nehéz megmondani, hogy hogyan történhetett a baleset. Információink szerint a BMW személyautó a 87-es főúton, Kám felől érkezett a közös szakaszra, azaz a külső sávba, a kamion pedig a 86-os főúton érkezett, azaz a belső sávban haladt.

2018.07.05.Szombathely

Ahogy azt már sok hasonló esetben megírtuk, klasszikus bepördítés történt. A kamion vezetője megpróbált kisorolni a szélső sávba, a sofőr azonban nem vette észre a holttérben haladó BMW-t. A „megpöccintett” személyautó megpördült és áttért a szemközti sávba ahol egy teherautó érkezett. A vétlen teherszállító vezetője észlelte a bajt, padlóig nyomta a féket, de a balesetet nem sikerült elkerülnie. Ahogy azt korábban jeleztük, a balesetben senki sem sérült meg.

2018.07.05.Szombathely

Korábban írtuk:

Jelenleg rendőrök irányítják a forgalmat az érintett útszakaszon, de több perces várakozásra kell számítani. Az elsődleges információk szerint három magyar rendszámú jármű ütközött. A baleset után a rendőrség kiérkezésééig a Magyar Közút helyszínen terepmunkát végző munkatársai irányították a forgalmat.

Hármas baleset okoz nagy torlódást a szombathelyi elkerülőn




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.