2015. július 07.

Holttérben haladó autót pörgetett meg egy kamion Szombathely határában

A 86-os főúton haladó lengyel kamion sofőrje nem vette észre a becsatlakozó 87-esről érkező Volkswagent és jobbra tartási kötelezettségének eleget téve sávot váltott, közben ütközött a mellette haladó személyautóval. A VW hosszan pörgött megállás előtt, sofőrje könnyű sérüléssel megúszta.

Megpörgette a VW-t a lengyel kamion Szombathely határábanKlasszikus holtteres baleset történt a 86-os és 87-es utak közös szakaszán, Szombathely határában. Itt már tucatnyi hasonló baleset történt a közelmúltban. A miértekre hamarosan részletesen visszatérünk, de addig is javasoljuk olvasóinknak, hogy olvassák el tavalyi, nyugat.hu-nak írt összefoglalónkat: "Ezért ne haladjunk holttérben" és pillantsanak rá a vonatkozó cikkekre is, ahol néhány komolyabb esetet gyűjtöttünk össze.

Ez az írás kicsit felkorbácsolta az indulatokat, ahogy az a cikk végén, illetve a Facebook-on is látszik, de sok érdekes, tanulságos  hozzászólás is született.
DSC_0538
Bízunk benne, hogy néhányan elgondolkodnak az olvasottakon és fokozott figyelemmel érkeznek az említett főutak , vagy hasonló utak közös szakaszához és igyekeznek minél előbb elhagyni a veszélyes holtteret.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.