Barion Pixel
Szerző: Pest MRFK 2020. augusztus 23.

Öngyilkos akart lenni egy férfi, megmentették a dabasi rendőrök

A rendőrök kiérkezésére már elvesztette az eszméletét a férfi, aki a kipufogójából kiáramló gázt vezette be az utastérbe Üllő térségében.

A rendőrségre 2020. augusztus 20-án késő este érkezett a bejelentés, mely szerint Üllő térségében egy autó áll az út szélén, amiben egy férfi mozdulatlanul ül. A segélyhívásra érkező járőrpár látta, hogy az autóban tartózkodó férfi, autója kipufogógázát egy slaggal az utastérbe vezette, a kocsi ajtajait pedig magára zárta.

Kipufogóból kiáramló gázzal akart öngyilkos lenni a férfi

A dabasi rendőrök azonnal cselekedtek. Tóth István rendőr törzszászlós és Máté Attila rendőr őrmester a bevezetett csövet az autóból kitépték, a kocsi egyik üvegét betörték, a már gázzal telített autóba egyikőjük bemászott, majd az ajtót kinyitották, és az eszméletlen férfit kiemelték a járműből.

Az időben érkezett segítségnek köszönhetően, a férfi életét sikerült megmenteni, az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai, további ellátása miatt kórházba vitték.

 

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Lelki segély telefonszám: 116-123


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.