Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. június 02.

Halott nőt talált a ház gondnoka hajnalban egy szombathelyi tízemeletes tövében

Hajnali fél négykor földön fekvő holttestet talált az épület gondnoka a szombathelyi Hunyadi út tízemeletes épületénél, két szárny között.

Frissítés: Nem a tetőről, hanem valamelyik emeleti oldalfolyosóról ugrott ki a 40-es éveiben járó nő. A holttestet a ház gondnoka találta meg 3:35-kor. Az elhunyt a ház második emeletén, de másik oldalon lakott.

Folyosóról ugorhatott az áldozat

Korábban írtuk: Az észlelő értesítette a hatóságokat.  Tart a helyszíni szemle.

Egy házban lakó férfi elmondta, hogy rendőrök mentek fel a ház tetejére, így feltételezhető, hogy onnan történt a halálos zuhanás.
 
Női holttestet találtak egy kilencemeletes előtt Szombathelyen
 
Azt egyelőre nem tudni, hogy öngyilkosság, baleset, vagy szándékos emberölés történt-e.
 
Néhány napja egy férfi zuhant a negyedikről az aszfaltra Szombathelyen, ő is meghalt a helyszínen. Ugyanaznap lakásban is történt öngyilkosság és vonat elé is többen álltak már az idén.
 
Női holttestet találtak egy kilencemeletes előtt Szombathelyen
 
Vas megyében lőfegyverrel, önakasztással történt öngyilkosságra is volt példa az idei évben. Az öngyilkosság még mindig tabu témának számít Magyarországon.
 
Több öngyilkosság történt már a háznál - túlélte a tizedikről ugró nő
 
Mint azt megtudtuk, a Hunyadi utcai háznál öngyilkosság után zárták le a tetőre vezető kijáratot, de ez sem akadályozta meg az öngyilkosságokat. A mostani eseten kívül legalább négyen ugrottak le valamelyik emeletről.
 
Egy külföldi származású asszony a 90-es években a 10. emeletről ugrott, de a zuhanását több akadály is tompította, míg végül a bejárat feletti tetőre esett. Súlyosan megsérült, de felépült és a hírek szerint boldog életet él, rendszeresen jár sportolni is. A többi, emeletről kiugró ember viszont a helyszínen életét vesztette. Nem mind a ház lakói voltak.
 

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 

Lelki segély telefonszám: 116-123

 

 
 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.