Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. november 18.

Ittas sofőr Suzukija koccant Renault-val - nem ismerte el a felelősségét a sofőr

Szinte jelentéktelen baleset történt Ják és Szombathely között, egy kanyargós útszakaszon, de az eset tartogatott még meglepetéseket.

Szombathely felől Ják irányába tartott a 8707-es úton egy Renault kisáruszállító. A sofőr elmondása alapján a kanyargós erdei szakaszon egy balra ívelő kanyarnál a fiatal útitársa megjegyezte, mennyire szereti ezt az útszakaszt, amikor a szemből érkező Suzuki személygépkocsi érintőlegesen ütközött a Renault hátuljával.
 
A Renault hátuljának koccant a Suzuki Ják és Szombathely között
 
-Tartottam attól, hogy megállás nélkül elhajtott a sofőr, mert a kanyarban nem láttam, megállt-e? Sem a rendszámát, sem a típusát nem tudtam volna megmondani az autónak. De aztán láttam, hogy a sofőr jön vissza - mondta a Renault vezetője. - Nem tudtunk megállapodni abban, hogy ki hibázott, ezért mondtam neki, hogy rendőrt hívok. Ő még bíztatott is erre.
 
A Suzuki vezetője ragaszkodott hozzá, hogy rendőrt hívjanak, aztán kiderült, hogy ittas volt
 
-Amikor kiértek a helyszínelők kérték, hogy mutassuk meg, hol történt az ütközés. A Suzuki vezetője az én sávomra mutatott, szerintem a rendőrök sem értették, hogy akkor miért kellettek ők ide. A szonda megfújása után aztán kiderült, hogy a Suzuki vezetője ittas volt. Ez egyébként nem látszódott, nem érződött rajta. A rendőrök elvitték.
 
A Suzukin sem keletkezett komoly sérülés a koccanásnál
 
A helyszínelés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom
 
Jobban járt volna a Suzuki sofőrje, ha elismeri a felelősségét
 
Ragaszkodott a rendőrség kihívásához
 
Másfél hete a 112Press számolt be egy kisebb balesetről, ahol egy autóbusz rongálta meg egy személyautó ajtaját.  A buszsofőr nem ismerte el a felelősségét a balesetért és helyeselte, hogy rendőrt hívjanak. Így derült ki, hogy ittasan szállított utasokat.

Ittas sofőr Suzukija koccant Renault-val - nem ismerte el a felelősségét a sofőr 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.