Barion Pixel
Szerző: La Repubblica / Telex / 112Press Fotó: Google Maps 2021. október 02.

Elküldte halálra késelt gyermeke fotóját a magyar nő - „Senkié se lett”, utalt az elhelyezési ügyre

A zavarodott 43 éves magyar nő egy olaszországi településen vitte be a kisfiú testét egy bevásárlóközpontba, majd felfektette a kassza előtti futószalagra. A gyermekéletét nem lehetett megmenteni. Gyermekelhelyezési ügy állhat a háttérben.

Jogerős végzés alapján egy napon belül ki kellett volna adnia az apának a kétéves kisfiút, a nő viszont ehelyett feltehetőleg megölte a gyermeket és Messengeren elküldte a halott gyermek képét és egy rövid videót az apa jogaiért is küzdő szervezet vezetőjének, „Senki se lett” szöveggel, ami az elhelyezési ügyre utalva azt jelenti, senkié sem lett a kisfiú.

Az egyesület vezetője a halott kisfiút mutató üzenettel


A férfi erre azt tanácsolta a nőnek, hogy ne várja meg a rendőrséget, arra utalva, hogy dobja el magától az életét, B. Katalin azonban bement a helyi bevásárlóközpontba az addigra valószínűsíthetően halott kisfiúval. Az esetről a la Repubblica c. lap számolt be részletesen.

Az olasz hatóságok a bevásárlóközponttal szembeni elhagyatott területen álló romos épületnél vizsgálódnak, a nyomok alapján ott érhették a halálos késszúrások október elsején a semmiről sem tehető gyermeket.

Romos épület Città della Pieveben - itt késelhette meg a nő a gyermekét

Az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület pár napja sikerként osztotta meg, hogy az apához kerül a kisfiú, majd ők erősítették meg azt is, hogy az Olaszországban meggyilkolt gyermek azonos azzal a kisfiúval, akit a magyar nőnek át kellett volna adnia a magyar apának.

A bevásárlóközpont közelében áll a romos ház

Bővebbet az egyesület mai videójából lehet megtudni az esetről. A videót a halott gyermeket kitakaratlanul mutató nyitókép miatt nem szúrjuk be cikkünkbe. A felvétel ezen a linken megtekinthető. Figyelem: megrázó tartalom!

Az Apák az Igazságért KHE mai közleménye

A tegnapi gyermekgyilkossági eset előzménye a szülői elidegenítés volt. Az anya teljes mértékben hozta azokat a tüneteket amelyek jellemzőek az elidegenítő szülőre. A jelenség felismerése nem szakkérdés, mivel az elidegenítő szülő tünetei felismerhetőek pszichológiai vizsgálatok nélkül is.
 
Sarkalatos kérdés az, hogy a szakértő aki az anyát vizsgálta, megállapította, hogy minden rendben van vele, jóllehet a szakértő gyermek szakos klinikai szakpszichológus volt, tehát felnőttet nem vizsgálhatott volna, mert nem ért hozzá.
 
Szintén gyermekszakos klinikai szakpszichológus igazságügyi szakértő volt abban az ügyben is amikor kutyapornós anyukáról kijelentette, hogy annak a személyiségszerkezete rendben van. Ide sem kellett pszichológia, hogy tudjuk, ez nem igaz. Ebben az ügyben szerencsésebb volt a kimenetel, a gyermek azóta apukánál.
 
Tavaly jelzést tettünk a csepeli gyámhivatalhoz, hogy a gyermek segítséget kér mert veri az anyja, a gyámhivatal teljes mértékben mellőzte a jelzésünket, majd rá másfél hónapra megismétlődött a bántalmazás, ekkor a járőrök intézkedése alapján a gyermeket ki lehetett emelni a holtrészeg bántalmazó anyától.
 
Az utóbbi kettő ügyben dr. Szemán Felicitász tanács járt el a Fővárosi Törvényszékről és minderről tudtak!
 
Meddig tartja fenn az Igazságügyi Minisztérium azt a szürreális álláspontját, hogy szakismeret nélkül is szakérthetnek a pszichológus szakértők? Gyermekszakos vizsgálhat felnőttet, felnőtt szakos vizsgálhat gyereket? Háyn gyereket kell még bántalmazni, esetleg megölni ahhoz, hogy egyszerűen, a józan ész követelményeibe illeszkedő kompetencia szabályokat fogalmazzanak meg? (Forrás)

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.