Barion Pixel

Címkéhez rendelt hírek - emberölés

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ...

Közismert férfit akart megölni egy helyben szintén sokak által...

2024. február 14.

Közismert férfit akart megölni egy helyben szintén sokak által ismert nő és a szeretője Szombathelyen - vádat emeltek ellenük

A nő az alvó férjét akarta megöletni a szeretőjével, de a fojtás miatt felébredő férfi keményen ellenállt. Az emberölési kísérletnek szemtanúja volt a pár gyermeke is, akit az anya bezárt a gyerekszobába, nehogy az akkor már súlyosan sérült apja segítségére siessen. Vádat emeltek a nő és a szeretője ellen.

tovább 0

Emberölés Felsőszölnökön - elfogták a gyanúsítottat

2024. január 06.

Emberölés Felsőszölnökön - elfogták a gyanúsítottat

Földön fekvő, életjeleket nem adó férfiról érkezett bejelentés a vasi településről. A helyszínen felmerült annak a gyanúja, hogy idegenkezűség állhat a haláleset mögött.

tovább 0

Késsel próbálta leszúrni az élettársát egy férfi Egyházasrádócon -...

2023. augusztus 23.

Késsel próbálta leszúrni az élettársát egy férfi Egyházasrádócon - a szomszéd lépett közbe

A szomszéd közbeavatkozására menekült el a férfi, aki késsel támadt az élettársára. A rendőrök másfél órán belül megtalálták és őrizetbe vették.

tovább 0

Elfogták a 27 éves nő megölésével gyanúsított férfit - Vasi cég...

2023. július 17.

Elfogták a 27 éves nő megölésével gyanúsított férfit - Vasi cég telephelyét is átkutatták a rendőrök

Csütörtökön éjszaka meggyilkoltak egy 27 éves nőt Budapesten. A rendőröket a szomszédok értesítették a lakásból kiszűrődő zajok miatt. A rendőrség Türk Róbert Dánielt körözte az emberöléssel kapcsolatban, akit Vas vármegyében is kerestek, de a III. kerületben fogtak el.

tovább 0

Videó: Csepregi gyermekgyilkosság – torokszorító részletek...

2023. május 12.

Videó: Csepregi gyermekgyilkosság – torokszorító részletek hangzottak el a kisfiú utolsó hónapjairól

A vádirat ismertetése csak érintette, hogy milyen tortúrákon esett át a testileg és szellemileg is elsorvasztott kisfiú és a testvérei, de így is rendkívül megterhelő lehet belehallgatni ebbe az egyébként számos kérdést felvető eseménysorozatba.

tovább 0

A Győri Ítélőtábla szerint is bűnös a magatehetetlen férjét...

2023. április 20.

A Győri Ítélőtábla szerint is bűnös a magatehetetlen férjét agyonverő idős asszony

Az ittas asszony 2021. július 13-ról 14-re virradó éjszaka Náraiban egy felmosónyéllel és egy mankóval legalább fél óráig ütlegelte az ellenállás kifejtésére képtelen férjét, aki belehalt a sérüléseibe. Az idős asszony 12 év fegyházbüntetést kapott és feltételesen sem bocsátható szabadlábra. A Győri Ítélőtábla helybenhagyta az asszony korábbi büntetését.

tovább 0

Hét év fegyházra ítélték a feleségével többféleképpen végezni akaró...

2023. április 13.

Hét év fegyházra ítélték a feleségével többféleképpen végezni akaró féltékeny férfit

A rendkívül féltékeny férj bérgyilkost próbált fogadni a felesége felrobbantására, savban feloldására, de mivel nem vették komolyan, ezért a saját kezébe vette a dolgokat. Az asszony kínzásának részletei egyes olvasók részére kifejezetten megterhelőek lehetnek, de bemutatják az utat a lelki terrortól a tettlegességig. Sajnos valószínű, hogy lesznek...

tovább 0

Videó: Emberölés kísérlete miatt tartóztattak le egy fiatalembert...

2023. március 17.

Videó: Emberölés kísérlete miatt tartóztattak le egy fiatalembert és egy középkorú nőt Szombathelyen

A Vas Vármegyei Főügyészség két gyanúsított letartóztatását indítványozta az emberölés bűntettének kísérlete miatt folyamatban lévő büntetőügyben, többek között azért, mert megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsítottak a szabadlábon hagyásuk esetén a megkísérelt bűncselekményt véghezvinnék, azaz megölnék a bántalmazott férfit. A gyanúsítottak 5-15 év...

tovább 0

Hagyták elsorvadni, meghalni a gyermeküket - vádat emeltek a...

2023. február 23.

Hagyták elsorvadni, meghalni a gyermeküket - vádat emeltek a csepregi szülők ellen

A szülők hónapokig nézték ötödik gyermekük szenvedését, leépülését. Tudták, hogy ha nem fordulnak orvoshoz, akkor meghal, de valószínűleg ez volt a céljuk. Négy másik gyermekük ürülékkel és rothadó ételmaradékkal szennyezett szobában élt. Különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés és négy rendbeli...

tovább 0

Videó: 22 évvel ezelőtti emberölés gyanúsítottjait fogták el -...

2022. december 01.

Videó: 22 évvel ezelőtti emberölés gyanúsítottjait fogták el - diszkóban megvert fiatal került a sínekre

Az esetet 2000-ben balesetként kezelték és az ügyet lezárták. 22 évvel később azonban hangos dörömbölésre ébredt két olyan férfi, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy diszkó biztonsági őreként megverték és megölték a síneken megtalált fiatalt.

tovább 0
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ...