Frissítve: 2013. augusztus 08.

Magyar nő rejtélyes halála Angliában – D. Ildikó az áldozat

A 112 Press információja szerint a 34 éves, korábban Fejér megyében lakó D.Ildikó holttestét találták meg a rendőrök az angliai Sheffield-ben. Az ottani rendőrség egyelőre ezt sem erősíti meg.

A BBC szeptember 12-én, hétfőn adta hírül, hogy egy 34 éves magyar nő holttestét találták meg Sheffieldben, a Claywood úton még pénteken. A nő egy sötét Audi A6-os mellett feküdt. A halál okát és az áldozat személyazonosságát még nem hozták nyilvánosságra. Az esettel kapcsolatban egy 29 éves nőt és egy 24, valamint egy 46 éves férfit vett őrizetbe a rendőrség.

A 112 Press információja szerint az áldozat D. Ildikó, aki testvérével együtt kb. három évvel ezelőtt költözött Angliába egy Fejér megyei településről. (A testvér azóta hazatért.) A nő munkát vállalt a szigetországban, először Leedsben, majd Sheffieldben. Úgy tudjuk, az Audi A6 a saját autója volt és az otthona közelében találták meg a testét. Az angol rendőrség szerint gyanús a halál körülménye, de nem mondták ki egyértelműen, hogy gyilkosság történt.

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.