Barion Pixel
2017. március 15.

Magyar nő holttestét találták meg bebetonozva Ausztriában?

A feltételezések szerint egy decemberben eltűnt 42 éves magyar prostituált bebetonozott holttestét találták meg egy családi házban, az ausztriai Mariazellben. Az esetet bonyolítja, hogy a magyar hozzátartozók már a test megtalálása előtt azzal fenyegették a nőt bebetonozó férfit, hogy elrabolják a lányát és prostitúcióra kényszerítik.

Az ORF információi szerint szerdán szabadlábra helyezték azt a hétfőn őrizetbe vett osztrák férfit, akinek a házában a lépcső alá betonozva egy női holttestet találtak. A rendőrök sokáig dolgoztak a házban, hogy minél több nyom megőrzésével szbadítsák ki a holttestet. Az elhunyt a feltételezések szerint a 2016. végén Nagykanizsáról eltűnt B.E.

Feltehetőleg a december 4-én eltűnt nagykanizsai nőt találták meg a házban - Fotó: ORF

 

A halál okával kapcsolatban egyelőre nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, a 40 éves férfi azonban pánikba esett, amikor házában december 4-én, vagy 5-én a már órák óta halott fürdőköpenyes nővel szembesült, drogmámorából kitisztulva. Először fel akarta darabolni és elégetni a testet, de erre nem volt képes, ezért bebetonozta a lépcső alá. Elmondása alapján vér nem volt a test mellett, amikor rátalált.

További részletek (németül) az ORF oldalán olvashatók.

Nagykanizsáról december 4-én tűnt el az a 42 éves nő, akit feltételezhetően most megtaláltak. B.E.-t utoljára Muraszemenyén látták az osztrák férfi társaságában, majd ismeretlen helyre távozott.

Az ügyet prostitúciós szál is bonyolítja. Az osztrák férfit ismerték a nő magyar hozzátartozói és a nő eltűnése után azzal fenyegették, hogy elrabolják a férfi lányát és prostitúcióra kényszerítik. Ezért ő megszervezte saját elrablását, azonban a rendőrök rájöttek, hogy csak eljátszotta. Végül a rendőrök kutya segítségével bukkantak rá a nő holttestére.

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.