Barion Pixel
Szerző: 112Press / Veszprém MKI 2019. július 08.

Frissítve: Halálos baleset Külsővaton - fának csapódott egy Ford

Az ütközés után azonnal életét vesztette az a 21 éves nő, aki járművével a külsővati vasúti átkelő után fának csapódott.

Frissítés: A személygépkocsi Adorjánháza felől Külsővat irányába közlekedett, amikor eddig tisztázatlan körülmények között letért a menetiránya szerinti jobb oldalra, ahol fának ütközött. Az autót vezető 21 éves pápai nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - mondta el a helyszínen a 112Press-nek Aradi Virág rendőr főhadnagy, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője.
Korábban írtuk:
A sofőr életét már nem lehetett megmenteni, teljes útlezárás mellett tart a helyszínelés.
 
kulsovat
 

A balesethez a pápai hivatásos és a celldömölki önkormányzati tűzoltókat riasztották.  Az egységek levontatták a fáról a járművet, eltávolították a tetejét és az ajtóit, majd kiemelték belőle a holttestet.

A párja ért a helyszínre...

Információnk szerint a Fordot vezető 21 éves nő hajnalban a sofőrként dolgozó párját vitte munkába és onnan tartott haza, amikor járműve letért az útról és fának csapódott. Nem sokkal később a férfi is azon az úton közlekedett és látta, hogy egy jármű balesetet szenvedett, ezért megállt, hogy segítséget nyújtson. Ekkor szembesült azzal, hogy ismerős a jármű és a párján már nem lehet segíteni...

Fának csapódott egy Ford Külsővatnál, meghalt a 21 éves sofőr



 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.